Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt kispestiek!

Becsöngettek! Kispest iskoláiban hivatalosan is megkezdődött a 2014/15-ös tanév. Idén a Puskás iskola tanévnyitóján jártam, amelyről részletesebben az alábbi cikkben is olvashat. Emellett a múlt héten avatta kerületünk a harmadik közösségi kertjét és terveim szerint lesz még folytatás! Természetesen sok más érdekességről is tájékozódhat a kerület életével kapcsolatban otthonról, vagy akár útközben telefonjáról is a www.kispest.hu és a www.gajdapeter.hu weboldalakon. 

Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.

 

Gajda Péter
Kispest polgármestere

Megkezdődött a 2014/15-ös tanév Kispesten isAz első osztályosok köszöntésével kezdődött az idei tanév a Puskás iskolában, ahol a tanévnyitó beszédek most nemcsak az ide járó tanulókhoz, hanem a kerület valamennyi iskolájának gyerekéhez, pedagógusához és szülői közösségéhez szóltak. Tanévkezdéshez idén az önkormányzati intézményekben tanuló 1-4. osztályosok ingyen füzetcsomagot kaptak, az első, valamint a második évfolyamon tanulók pedig térítésmentesen kapták meg tankönyveiket.
Tovább olvasom a cikket -->
 
2008-ban indult az Ady felújítása

A kispestiek legnagyobb örömére újra járható az Ady Endre út régi és már felújított egy kilométeres szakasza. Nyár elején indult, és mostanra befejeződött az Ady Endre út fővárosi felújításának második üteme: a Baross utca és Rákóczi utca között Pestszentlőrinc irányában újult meg az útpálya. Az útfelújítással párhuzamosan a villamospályát az Ady Endre út Határ úti csomópontja és a Tálas utca közötti, valamint a Kossuth Lajos utca és a Vas Gereben utca közötti szakaszán újították föl.
Tovább olvasom a cikket-->

Átadták a "Zengőt", a harmadik kispesti közösségi kertet


Újabb fontos állomásához érkezett az országban is egyedülállónak nevezhető kispesti kertmozgalom: átadták a Zengő Kertet az Élmunkás lakótelepen, amely a harmadik közösségi kert a kerületben. Örülök, hogy már harmadik alkalommal vehetek részt kertavató rendezvényen a kerületben – mondta köszöntőjében Gajda Péter, Kispest polgármestere az Élmunkás lakótelepen kialakított közösségi kert hivatalos megnyitóján.
Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2014 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp