Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!

A választások óta eltelt időszakban is legfontosabb feladatomnak tekintettem, hogy a kampányban elhangzott terveket, ígéreteket maradéktalanul meg tudjuk valósítani munkatársaimmal. Az új képviselő-testület azóta elfogadta azt a polgármesteri programot, melyet még a választás előtt mutattam be a Kispesten élőknek. Velem együtt a képviselők többsége is azon dolgozik, hogy a következő öt évben a programban lefektetett terveket megvalósíthassuk. 

Az elmúlt hónapokban már elindult, illetve folytatódott az a munka, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónapok legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 


Hároméves mammográfiás berendezés váltotta fel a 18 éves, elavult röntgengépet a Kispesti Egészségügyi Intézetben. Beszerzését az önkormányzat finanszírozta 10 millió forinttal. A gépbemutatóval egybekötött átadón Gajda Péter polgármester, Vinczek György és Kertész Csaba alpolgármesterek, valamint Fekete László, Teknős Ferenc, Szathury Kolos és Lazányi Ferenc önkormányzati képviselők is részt vettek.
Tovább olvasom a cikket -->
 
Autót kaptak az állatvédelmi járőrök

Gépjárművel, informatikai eszközökkel és működési támogatással segíti az önkormányzat a Kispesti Állatvédelmi Járőrszolgálat munkáját.
Tovább olvasom a cikket-->

Kitüntetéseket adtak át az ünnepi testületi ülésen

Nikmond Beáta Munkácsy-díjas szobrászművész és dr. Istvánfi Sándor címzetes főjegyző kapott díszpolgári címet 2015-ben. Kispestért Díjat tízen, Dicsérő Oklevelet tizenöten, pedagógus kitüntetést nyolcan vehettek át a KMO Művelődési Házban csütörtökön rendezett ünnepségen. Kispestért Oklevelet kapott a Wekerletelepi Szent József Plébána Karitász szervezete.
Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2015 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp