Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt kispestiek!

Eseménydús napokon van túl Kispest. Nemrégiben kezdte meg hivatalosan is működését a Kispesti Rendészeti Központ. A hétvégén pedig a Fővárosi Önkormányzat különdíját vehette át a kerület a Zöldprogramért, amelyet 2006-tól folytatunk. Természetesen sok más érdekességről is tájékozódhat a kerület életével kapcsolatban otthonról, vagy akár útközben telefonjáról is a www.kispest.hu és a www.gajdapeter.hu weboldalakon. 

Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.

 

Gajda Péter
Kispest polgármestere

 

A főváros különdíját kapta Kispest a ZöldprogramértA Turizmus Világnapján ünnepélyesen adták át „‬Virágos Magyarországért‭” ‬környezetszépítő verseny budapesti fő- és különdíjait a Fővárosi Városháza dísztermében. Kispest ebben az évben is a zsűri különdíját kapta. ‎
Tovább olvasom a cikket -->
 
Novemberre elkészül a Csillagfény bölcsőde átépítése

Ha minden a jelenlegi ütemben halad, akkor a nagy közös karácsonyi ünnepséget már a kibővített és felújított bölcsődében tarthatják a kicsinyek és az őket gondozók – ígérte Horváth Gyula, a beruházást koordináló Kispest Kft. igazgatója azon a bejáráson, amelyen Gajda Péter polgármesteren kívül Vinczek György és Ékes Gábor alpolgármesterek, valamint Bogó Józsefné és Lazányi Ferenc önkormányzati képviselők voltak kíváncsiak, miként halad az építkezés.
Tovább olvasom a cikket-->

Nyárbúcsuztató a Templom téren

A kispesti Mihály-napi búcsút az Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! programhoz kapcsolódóan rendezték idén is a KMO munkatársai. A délutáni programokra már több ezer kispesti látogatott ki a kellemesen őszi időben a Templom térre. A fergeteges hangulatú búcsú Szalóki Ági koncerttel, táncházzal és közös tűzgyújtással ért véget.
Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2014 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp