Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!

A ebben a ciklusban is legfontosabb feladatomnak tekintettem, hogy a kampányban elhangzott terveket, ígéreteket maradéktalanul meg tudjuk valósítani munkatársaimmal. Velem együtt a képviselők többsége is azon dolgozik, hogy a következő években a polgármesteri programban lefektetett terveket megvalósíthassuk. 

Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 


Több mint kétezer kispesti alsó tagozatos, 1-4. osztályos kisgyerek kap ingyen füzetcsomagot a tanévkezdéshez az önkormányzattól.
Tovább olvasom a cikket -->
 

Kispest címere a WestEndben

Több mint 400 magyar település, köztük Kispest címere is megtekinthető a WestEnd City Centerben szerdán nyílt interaktív címerkiállításon. A tárlatot immár második alkalommal a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) közreműködésével szervezte a bevásárlóközpont. A kiállítás alkalmat kínál a magyar településeknek, hogy bemutatkozhassanak a főváros lakosságának, valamint minden hazai és külföldi érdeklődőnek, vásárlónak. Tovább olvasom a cikket-->

Közösségépítés a művészeti táborban 

Közösségteremtő programokat kínál az évek óta visszatérő fiataloknak és az új diákoknak a KMO Művelődési Ház hagyományos komplex művészeti tábora Kunbaracson. A zárónap előtti gálát Vinczek György alpolgármester és Szujkó Szilvia, a kulturális bizottság elnöke is megtekintette.
Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2015 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp