Copy
Fastelavn, kommunikationskursus for par, Kyndelmisse og Krummestart.
Se denne mail i din browser

Fastelavnsgudstjeneste med tøndeslagning 10. februar… ind imellem kommer Fasten

Der er fastelavnsgudstjeneste for alle familier søndag 10. februar kl. 14 i Domkirken. Kom udklædt!!
At julen ikke varer lige til påske, for ind imellem kommer fasten er jo børnelærdom for de fleste, men hvad ved vi om fasten derudover?

I de evangelisk-lutherske kirker har fasten ikke haft særlig stor betydning. Luthers opgør med gerningsretfærdigheden i den katolske kirke ramte også fasten med dens mange regler, som i praksis stort set blev afskaffet i de protestantiske lande. I de senere år er fasten imidlertid begyndt at dukke op igen i andre former i mange protestantiske kirker. Læs mere.

Kyndelmisse-musikandagt
Søndag 3. februar kl. 16.30 i Domkirken. Musikandagt kyndelmisse med Haderslev Domkirkes Pigekor, dirigent Thomas Berg-Juul og organist Kristian Lumholdt.
Kyndelmisse markerer, at Jomfru Maria 40 dage efter Jesu fødsels ikke længere betragtedes som uren og igen kunne slutte sig til menigheden. Dette fejrede man i den katolske kirke med en lysmesse, kaldet kermesse. Læs mere om Kyndelmisse.
Få redskaber til god kommunikation og nye perspektiver på samlivet. Meld dig og din partner til målrettet udvikling og serviceeftersyn for alle aldre og livsfaser. Få redskaber til god kommunikation og nye perspektiver på samlivet.
At skabe gode parforhold og trygge familier er et stort ønske for de fleste. Derfor er der god grund til at bruge tid på at give kærligheden gode betingelser i en travl hverdag.
Mødedatoer forårshold: 5/2, 19/2, 5/3 og 19/3 kl. 19.30-22.00. Læs mere.
Mad i sidste øjeblik
Det var lige ved, det gik galt, men vi FÅR mad i morgen aften til Krummer  kirken.
Tre af de fire "kogekoner", der laver skøn pasta og kødsovs til os, er syge, men straks hoppede Hanne og Ellinor til. Så kom trygt i morgen tirsdag 29. januar kl. 17.00 i Domkirken. Krummer i kirken er familiekirke i børnehøjde. Efter en halv time i Domkirken, spiser vi pasta og kødsovs sammen i Kirkeladen. I morgen skal vi høre om at være lille og stor. Læs mere.
Copyright © 2013 Haderslev Domsogn, All rights reserved.
unsubscribe fra denne liste    opdater dine subscriptions oplysninger 

Email Marketing Powered by Mailchimp