Copy
Spennende program fra Scene Finnmark i mars!
Det smeller langs løypa til Finnmarksløpet i år! Her kan du oppleve et knallsterkt konsertprogram med Margaret Berger og Elle Márjá Eira i spissen! Scene Finnmark produserer tradisjonen tro Finnmarksløpets LiveScene og 12.-17. mars braker det igjen løs med våre gratis utekonserter! På denne folkefesten vil også noen utvalgte lokale artister stå på scenen. 

Les mer
- - -
"Scene Finnmark-profilen" er en ny konsertserie der vi endelig får sjansen til å sette våre egne musikere øverst på plakaten, og der de selv velger ut musikken som står dem nærmest! Først ut i denne konsertserien er vår eminente pianist Nils Anders Mortensen, som gjør en intim solo pianokonsert i Kirkenes, Vardø, Hasvik, Hammerfest og Havøysund 22.-30. mars!

Les mer
- - -
Henning Sommerro fronter vår store veldedighetskonsert i samarbeid med Ishavskraft, som i år er til inntekt for Alta Krisesenter. 12. mars arrangerer vi for femte gang denne konserten i Nordlyskatedralen i Alta, og også i år blir dette en klassisk konsert som publikum kan se frem til!

Les mer
- - -
Det er igjen duket for fest når Scene Finnmark inviterer til to eksklusive konserter i Lakselv og Honningsvåg 17.-18. mars, med noen av fylkets fremste artister! Finnmark Allstars består av musikere fra hele Finnmark, som byr på en forrykende helaften med funk, soul og rock'n roll! Bandet frontes av noen av de fremste vokalistene i fylket, backet av et drivende komp og en heftig blåserekke.

Les mer
- - -
Klassisk skolert og altabasert trekløver på programmet i mars! Andre konsert i denne sesongen av vår lørdag-konsertserie på Alta Museum er med Hege Sofie Nilsen (sang), Hege Andersson (klarinett) og Nina Veshovda (piano). Stikk innom og nyt lørdagskaffen den 18. mars med et flott klassisk program i vakre omgivelser!

Les mer
- - -
Noise Control er en installasjonsforestilling med elektronisk musikk og dans, der publikum selv velger hvor i rommet man ønsker å være og hvordan man ønsker å oppleve forestillingen. Kirkenes og Vadsø Videregående Skole får besøk av denne spennende produksjonen 28.-30. mars. Lurer du på hvilke andre produksjoner som besøker grunnskolene og de øvrige videregående skolene i mars, så finner du den komplette oversikten på dksfinnmark.no
 
Foto: Jamie Michael Bivard

Les mer
- - -
Notert
Små og store strykere fra Finnmark og Murmansk fylke, og musikere fra bl.a. Scene Finnmarks Ensemble Noor, samles i Hammerfest og holder en konsert på Arktisk Kultursenter søndag 26. mars kl. 13:00. Møt Oppstryk Finnmark, verdens nordligste og mest sjarmerende strykeorkester! Solist i konserten er den unge, fremadstormende fiolinisten Miriam Helms Ålien fra Alta.
 
Ellisif Wessel-prosjektet Himmelstormeren er et av flere bidrag fra Scene Finnmark til 100-års-jubileet for etableringen av Sametinget. Konserten med Ingrid Lode og Scene Finnmarks Marianne Halmrast og Asbjørn Ruud spilles tirsdag 28. mars i Vår Frue Kirke i Trondheim og arrangeres i samarbeid med Tråante 2017 og 8. mars-komiteen i Trondheim.
 
Det er fortsatt mulig å melde seg på auditions til Scene Finnmarks / Ung Artists nye vokalgruppe med Espen Lind som mentor. Påmeldingsfrist er 13. mars! Les mer på ungartist.no.
- - -
Meld deg på nyhtsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Har du fått videresendt denne e-posten? Hold deg oppdatert, meld deg på vårt nyhetsbrev.

Hvis du ikke vil motta flere nyhetsbrev, meld deg av her.

Kontakt oss

Administrasjonen

Scene Finnmark
Postboks 443, 9811 Vadsø

Besøksadresse:
Banken, Tollbugata 16

Tlf: +47 78 96 42 00

post@scenefinnmark.no

DKS i Finnmark

Den kulturelle skolesekken i Finnmark
Postboks 443, 9811 Vadsø

Besøksadresse:
Banken, Tollbugata 16

Tlf: +47 78 96 42 08

dks@scenefinnmark.no

Sápmi Music

Sápmi Music
Postboks 443, 9811 Vadsø

Besøksadresse:
Banken, Tollbugata 16

Tlf: +47 91 37 04 95

sapmimusic@scenefinnmark.no

Ung Artist

Ung Artist
Postboks 443, 9811 Vadsø

Besøksadresse:
Banken, Tollbugata 16

Tlf: +47 78 96 42 74

ung-artist@scenefinnmark.no

Scene Finnmark © 2016