Copy
832907ff-0e31-4094-a50b-624ba0061a74.png

Få med deg en perlerekke av produksjoner i februar/mars!

Vi gleder oss til å presentere bandet NorthKid med Stjernekamp-vinner Bilal Saab, og altaartisten Madelén Guttormsen, på vår omreisende utescene med gratiskonserter under Finnmarksløpet! Velkommen til Kautokeino, Tana, Kirkenes, Varangerbotn, Karasjok og Alta 7.–13. mars!

Les mer her
- - -
Du kjenner henne fra Beat for beat-husbandet på NRK i over 20 år – nå kommer Frøydis Grorud på finnmarksturné sammen med Scene Finnmarks musikere og med helt ferske låter i kofferten! Velkommen på konsert i Alta, Vadsø, Kirkenes og Båtsfjord 4.–7. mars!

Les mer og finn billetter her
- - -
Målselv­trioen Fotefar møter bodø­trioen Pål ­Are Bakksjø trio! Viser av Lena Jinnegren og Pål­ Are Bakksjø krydres med nye slåtter fra Ragnhild Furebotten, og alt framføres av et knippe strålende musikere i dette ferske bestillingsverket! Velkommen på konsert i Vardø, Vadsø, Kjøllefjord og Lakselv 11.–14. mars!

Les mer og finn billetter her
- - -
Vi gleder oss til å presentere dette kritikerroste folk/americana-bandet fra Tromsø på finnmarksturné! Bandet omtales som et av de mest spennende bandene i landet – dette bør du ikke gå glipp av! Velkommen på konsert i Kirkenes, Tana bru, Båtsfjord, Karasjok og Havøysund 17.–28. mars!

Les mer og finn billetter her
- - -
Vi åpner vårsesongen av vår populære konsertserie med Franz Schuberts Vinterreisen (Winterreise)! Her tar tenor Erlend Tvinnereim og pianist Bendik Båtstrand dere med på en spennende reise gjennom en sangsyklus på 24 sanger, og det hele skjer på Alta Museum lørdag 22. februar – velkommen!

Les mer og se resten av vårprogrammet her
- - -
Aage Gaup er en av Norges viktigste samtidskunstnere. Mange har sikkert sett noen av de store skulpturene hans som utsmykkinger, på flyplasser, ved skoler og andre offentlige bygninger, eller som scenografi på teater.
 
Skoleproduksjonen Tid for skulptur er en introduksjon til Gaup som hadde en stor utstilling ved Samisk senter for samtidskunst i 2018. Med klasserommet som arena får sjetteklassinger se, høre og jobbe selv. Produksjonen er utviklet i samarbeid med Samisk senter for samtidskunst, Saviomuseet og Nordnorsk kunstnersenter.
 
Ta en titt innom dksfinnmark.no for å se hvilke andre produksjoner som besøker skolene den kommende perioden!
 
Les mer
- - -
Notert
31. januar hadde Barentssekretariatet en liten mottakelse i Kirkenes for å ønske den nye russiske generalkonsulen velkommen, og for å markere starten på et nytt samarbeidsår i Barents. Alla Sukhomlina på tangenter og Scene Finnmarks klarinettist, Anna Rostrup, stod for den musikalske underholdningen!
 
Scene Finnmarks pianist Nils Anders Mortensen var en av flere artister som opptrådte under Festivalta – Finnmarks kammermusikkfestival i Alta 14.-16. februar. I løpet av helga spilte han ikke mindre enn fire konserter under den nyoppstartede festivalen, som er den første festivalen i sitt slag nord for Harstad!
 
I uke 7 bidro nesten alle Scene Finnmarks musikere på festivalen Vinterlyd i Båtsfjord, og deltok på mange konserter i forskjellige konstellasjoner. For fulle hus fikk publikum oppleve alt fra viser til pønk, og vi lot oss imponere over det høye nivået – spesielt blant de yngste!
 
2020 er et skuddår, og det markeres flere steder i fylket. Scene Finnmarks Nils Anders Mortensen bidrar når Alta Musikkorps arrangerer skuddårskonsert i Alta 29. februar, og Scene Finnmarks Anna Rostrup er med når Vadsø ungdomskorps gjør det samme i Vadsø samme dag!
 
Alta Motettkor byr på et spennende konsertprogram etter Borealisåpningen i Alta! Med seg på konserten har de Scene Finnmarks Nils Anders Mortensen og den finner sted i Kunnskapsparken Atriet 5. mars!
 
Scene Finnmarks gitarist Asbjørn Ruud bidrar på scenen når Hammerfest blandede kor feirer 100 år med en jubileumskonsert i Arktisk kultursenter i Hammerfest 19. mars!
 
Scene Finnmark bidrar med musikere gjennom vår musikertjeneste til konserten The Sound of Movies som finner sted på Studenthuset City Scene i Alta 21. mars!
- - -
Meld deg på nyhtsbrev!

Scene Finnmarks nyhetsbrev

Du mottar dette månedlige nyhetsbrevet fordi du har kjøpt billett til et av våre arrangementer det siste året, eller fordi du har meldt deg på her.

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss kan du melde deg av her.
832907ff-0e31-4094-a50b-624ba0061a74.png
21fd0e6f-fe54-42c5-a487-3c8e6427083a.png b18985b6-a173-4109-843b-baba0679fe7a.png 4f07a7d3-27ae-4649-a5db-b77dab4bc160.png

Scene Finnmark

Postboks 443

9811 Vadsø

Se hvordan du kan kontakte oss