Copy

OBS! Notera ny lokal:
Jacob Nordangårds inspirerande föredrag om bakgrunden till vårt alltmer avhumaniserade samhälle!

 

Söndag 24 oktober kl 15:00

Nu med ännu fler platser!!
Föredraget med Jacob Nordangård byter lokal!

Intresset för föredraget är större än vad våra egna lokaler räcker till och vi byter därför lokal till Vaksalaskolans matsal.
Detta innebär att du som stått på återbudslista automatiskt får en plats och att ännu fler får möjlighet att höra Jacob föreläsa!

HIttar du inte? Möjlighet till samling på VEIDOS, Vaksalagatan 45 kl 14:45 för gemensam promenad den korta biten till Vaksalaskolan.
Parkeringsmöjligheter finns på Vaksalagatan med närliggande gator.


Välkommen på föredrag 24 oktober kl 15:00
i Vaksalaskolans matsal!

 
Anmäl dig här!

Författaren till böckerna Rockefeller - en klimatsmart historia samt Den globala statskuppen kommer till VEIDOS/Vaksalaskolan
söndag 24 oktober!

Existentiella "hot" som vi bara kan räddas från genom ökat införande av artificiell intelligens (AI)? Vad, och vilka, ligger bakom klimatlarmet, den ökade övervakningen och allt större inskränkningar av våra privatliv?

Jacob Nordangård, filosofie doktor i teknik- och vetenskapsstudier, geograf och kulturproducent, sammanfattar i en föreläsning sin forskning som finns samlad i hans två senaste böcker.

Föredraget tar upp bakgrunden till monumentet Georgia Guidestones och dess koppling till Earth Charter, FN:s globala mål och World Economic Forums teknokratiska lösningar. Sammantaget så leder dessa lösningar människan bort från det som är naturligt mot en värld som är artificiell och avhumaniserad. Detta innefattar hur FN-målsättningen om en "god hälsa och välbefinnande för alla" har kidnappats av läkemedelsindustri och eugeniker (rashygieniker) med ett ödesdigert resultat till följd.
 

Är du intresserad av hälsa och välmående? Demokratiska frågor? Klimatpolitik? Teknologi? Då är det här ett föredrag Du inte får missa! Jacobs presentation binder ihop händelser i dåtid med nutid och framtid till en lättfattlig orsakskedja.

Föranmälan krävs! Maila eller ring in din föranmälan på 
e-post: info@veidos.nu
tel.svar: 018-843 89 00
eller klicka på länken nedan för anmälningsformulär. Ange antal personer, namn och e-postadress.
Entréavgift erläggs på plats med kort eller kontanter.
Kostnad: 150 kr

VÄLKOMMEN PÅ ETT UPPLYSANDE OCH NÖDVÄNDIGT FÖREDRAG OM VÅR FRAMTID, HÄLSA, SYSSELSÄTTNINGSGRAD OCH SJÄLVBESTÄMMANDE!
Anmäl dig här!
Jacob har genomfört många framträdanden och har också intervjuats flertalet gånger gånger i Swebbtv, bl a om Rockefeller och deras inflytande i skapandet av FN och EU.

Om Rockefeller - en klimatsmart historia:

Detta är en rafflande och paradoxal historia om hur en av världens mäktigaste finans- och oljefamiljer finansierat miljö- och klimatforskning sedan 1950-talet och medverkat till att utforma klimatpolitiska åtgärder sedan 1980-talet.

Rockefellerfamiljens långvariga kamp mot klimathotet innehåller inslag av sofistikerade propagandatekniker, futuristiska framtidsvisioner, nyandlig filosofi samt en dröm om en perfekt utopisk värld där evolutionen står under människans kontroll (Människa 2.0).

Denna dröm och lösning kan dock få svåra konsekvenser för mänsklighetens överlevnad som släkte. Rockefeller Foundations uttalade mission att "främja mänsklighetens välbefinnande över hela världen" har en mörk baksida.

Om Den globala statskuppen:

Ett herravälde behöver inte initieras i ett slag, det kan smygas på oss gradvis. Trots att tecknen hela tiden finns där är det få som väljer att se dem - om bara kuppen förberetts noga så att kuppmakarna får brett gehör genom att träda fram som "räddarna i nöden" eller för att det inte tycks finnas några alternativ.

För att lyckas med kuppen krävs ett målmedvetet långsiktigt arbete, en väloljad propagandaapparat och att man väntar på rätt tillfälle. När kuppen väl äger rum kan dock maktövertagandet ske ganska snabbt.

När medborgarna väl upptäcker vad som skett kan det vara för sent att göra något åt det. Om så sker i ett enskilt land är det illa nog, när det sker på överstatlig nivå så finns det ingenstans att fly och ingen att söka hjälp från.

Share Share
Share Share
Forward Forward

Vill du ha våra utskick direkt i din inkorg? Prenumerera här

Copyright © 2021 VEIDOS AB - ett hälso- och kunskapscentrum, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp