Copy

Ovaccinerade beskylls för fortsatt smitta medan studie visar att fullvaccinerades antikroppsras orsakar dödsfall

"Stoppa häxjakten på oss ovaccinerade"

Artikel av Peter Wahlbeck, GP 2021-09-19

"Ingen kan tvingas till vaccin enligt de lagar som finns i Sverige. Men moraliskt har stämningen piskats upp till att man är osolidarisk och beskylls för att pandemin fortsätter. Vad hände med vikten av att få tänka och tala fritt i ett demokratiskt samhälle?"
Frågan ställs av komikern Peter Wahlbeck som i en debattartikel i Göteborgsposten undrar vilket slags samhälle vi egentligen vill ha och varför s.k. vanlig media aldrig för in seriösa reportage och artiklar med åtminstone några av alla de tusentals läkare och forskare som har en avvikande åsikt i frågan om massvaccinering och tvångsåtgärder.

"Vad händer om smittspridningen ökar igen som den gjort i Israel? Där vaccinpass infördes efter full vaccinering, men blev ogiltiga till dess att man tagit en dos till, en tredje. Israel har kanske därmed hamnat i ett ständigt beroende av ett läkemedel. Det plingar till i mobilen, dags att infinna sig för mer vaccin. Är det så vill vi ha det här också?"

Peter Wahlbeck fortsätter:
"Det är med hög svansföring journalister och politiker pratar om allas lika värde och grundlagen. Hur viktigt det är att få tänka och tala fritt i ett demokratiskt samhälle. Det upprepas dygnet runt om att man ska lyssna på vetenskapen. Men när "fel" röster trots lång erfarenhet anser att det är fel att fortsätta med nuvarande strategi så stämplas de omedelbart och oförskämt som konspirationsteoretiker."

Och han avslutar med orden:

"Det är med förvåning jag har sett hur frihetssträvande personligheter gjort sig till språkrör för den sida som kommer att dela upp medborgarna i olika läger.

Den sidan jag tillhör kommer aldrig att kunna göra sin röst hörd på samma villkor...."

Läs hela artikeln i GP här

Studie vid KI visar:

Fullvaccinerade tappar antikroppar snabbare än naturligt immuna - "booster"doser riskerar immunutmattning

Artikel: nyatider.nu
Enligt den senaste 
delrapporten från den stora COMMUNITY-studien där 2 000 vårdanställda ingår och där man försöker lära sig mer om immunitet och vaccinernas effekter hos de som deltar framträder oroväckande siffror.
Antikroppsnivåerna sjunker nämligen extremt snabbt hos de som tagit vaccinen kontra de som utvecklat naturlig immunitet.
”Att antikroppsnivåer sjunker över tid är fullt förväntat, men jag är förvånad över att det sjunkit så påtagligt i en så relativt frisk och ung grupp”, säger forskningsledaren Charlotte Thålin till SVT.

 

Nu används detta som ett argument för att snabbt införa en tredje dos av vaccin. Men det argumentet kan även användas för en fjärde, femte och sjätte dos eller kontinuerliga doser med några månaders mellanrum eftersom studier visar att boosterna tappar i skyddseffektivitet ännu snabbare än vaccinerna.

Samtidigt höjs varnande röster för att de till och med kan vara kontraproduktiva, eller rent av farliga eftersom de på sikt kan orsaka något som kallas för ”immunutmattning”.

Läs artikeln i Nya Tider här
Läs delrapporten från studien här
Share Share
Share Share
Forward Forward

Vill du få våra utskick direkt i din inkorg? Prenumerera här

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 VEIDOS AB - ett hälso- och kunskapscentrum, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp