Beste <<heer/mevrouw>> <<achternaam>>, u ontvangt dit bericht omdat u contact met Neofos B.V. heeft gehad. Desgewenst kunt u zich uitschrijven via de link onderaan dit bericht.

Nieuwe website NeoFos

Verbeterde website sluit beter aan bij identiteit
In de afgelopen jaren heeft NeoFos geïnvesteerd in kennis en kunde om breder en beter aan te kunnen sluiten op vragen uit de markt.
Naast de gewijzigde look & feel is navigeren naar de juiste informatie sterk verbeterd.

Bekijk de website

Ilios High bay

Nieuw in het assortiment
In tal van situaties kan de NeoFos Ilios worden toegepast. Met een lichtopbrengst tot 20.000Lm en diverse stralingshoeken kan deze "zon" vanaf grote hoogten verlichten. Reflectoren, in diverse stralingshoeken, zijn naar keuze van aluminium of polycarbonaat. Ook de NeoFos Ilios is Made in Holland, waarom ook niet?

Meer informatie

Steeds vaker maatwerk

Leveren van maatwerk belangrijk kenmerk van NeoFos
NeoFos past steeds meer maatwerk toe om de vraag van klanten in te vullen. Naast het maken van klantspecifieke producten worden ook bestaande (design)armaturen gelediseerd met NeoFos LED.
Heeft u interesse in maatwerk, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact opnemen

Jubileum aanbod

Ter gelegenheid van 10.000+ ledbuizen
De teller staat inmiddels op 10.564 verkochte NeoFos® ledbuizen. Om u te bedanken voor dit heuglijke feit verlagen we tijdelijk de brutoprijs van ons goedlopende IP65 LED armatuur van € 98 naar € 89.
Het aanbod geldt vanaf 15 oktober 2015 tot en met 15 december 2015.

Lees meer

Onder de aandacht!

Made in Holland, LED panelen
Steeds vaker wordt in bestaande panden de bestaande verlichting uitgewisseld voor LED. Met de keuze uit diverse LED panelen biedt NeoFos een uitgekiend assortiment Illuxtron met een brutoprijs vanaf € 99,-.

Meer informatie

10.000+ ledbuizen

NeoFos verkoopt in Nederland meer dan 10.000 ledbuizen
Inmiddels staat de teller al op 10.564 verkochte ledbuizen en we zijn nog lang niet klaar. De ledbuizen worden toegepast in talloze toepassingen zoals parkeergarages, kantoren, industrie en tunnels. En sinds begin dit jaar is de garantie opgetrokken naar 7 jaar.

Meer informatie
Eventueel genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en exclusief BTW

Copyright © 2015 NeoFos B.V., All rights reserved.

Ons adres:
Rechte Tocht 9N
1507 BZ   ZAANDAM
Telefoon: 075-6123 887
Mail: info@neofos.eu