Copy
Op 14 en 15 juni 2012 organiseert Brainssstorm de open training 'HOE NIEUWE IDEEËN BEDENKEN'. Schrijf je nu in en krijg 10% korting.

BRAINZZZINE #10

Mei 2012


Beste Brainstormer,

Brainsssstorm is zopas 10 jaar geworden. Hoog tijd, dachten we, om Brainzzzine te herlanceren. En om je meteen ook enkele nieuwigheden aan te bieden.

Brainzzzine = je nieuwsbrief over brainstormen en alles wat je nodig hebt om vlotter betere ideeën te bedenken.

Brainteaser

Marc is 48 jaar oud. Da's dubbel zo oud als Sophie op het moment dat Marc precies zo oud was als Sophie nu. Hoe oud is Sophie nu?

Vind je het niet meteen? Nog even doorgaan. Of maak gebruik van de tip onderaan.


Open Training Brainstormen

Brainssstorm biedt vanaf nu ook Open Trainingen aan. De eerste in de rij is een 2-daagse training 'Hoe Nieuwe Ideeën Bedenken. Training Brainstormen & Creatieve Denktechnieken.' Leer hoe je vlotter op ideeën komt. Hoe je originele ideeën bedenkt. En hoe je die uitwerkt tot ijzersterke concepten/oplossingen.
De training gaat door in Gent op 14 en 15 juni 2012. Ontdek er hier alles over.

Hou je mailbox en de website in de gaten, want binnenkort komen er nog nieuwe trainingen bij.


Schrijf snel in en krijg 10% korting

En dan nu de aanbieding: als je inschrijft voor 25 mei 2012, met de code 'Brainssstorm 10 jaar' (in te vullen bij opmerkingen of via mail), dan krijg je een korting van 10%. Als je inschrijf samen met een collega, dan krijgt de tweede persoon 20% korting. Schrijf wel meteen in want de plaatsen zijn beperkt.


Nieuw kleedje

Wat is er nog nieuw? Het logo en huisstijl zijn volledig opgefrist met geel - kleur van de creativiteit - als basiskleur. Het lichtblauw en lichtgroen zorgen voor een Braziliaanse touch. Met dank aan Onno van LUON. Samen met het logo hebben we ook de websites www.brainssstorm.com en www.50000ideeen.be (van het boek) onder handen genomen. In de komende maanden breidden we de nieuwe websites uit met meer interessante content over brainstormen.  


Ode aan de eenvoudigste der brainstormtechnieken: Random Word Stimulation

Deze laterale denktechniek is op het eerste zicht zo eenvoudig - te simpel voor woorden eigenlijk - dat vele mensen niet geloven dat het überhaupt kan werken. En toch, eenmaal je er aan begint, voel je meteen dat origineel denken soms heel eenvoudig kan zijn. Leer hier hoe en wanneer je Random Word Stimulation toepast.

 

Kort nieuws en inspiratie


Tip Brainteaser: Sophie is een dertiger.
De oplossing vind je in de volgende Brainzzzine.

Heb je vrienden, collega's of kennissen die geïnteresseerd zijn in brainstormen? Stuur deze nieuwsbrief door. Waarvoor dank.

Met creatieve groeten

Koen De Vos
Brainssstorm

Open Trainingen

Hoe Nieuwe Ideeën Bedenken
Training Brainstormen & Creatieve Denktechnieken
14 en 15 juni 2012

Over Brainzzzine

Newsletter over brainstormen en alles wat je kan helpen om vlotter meer en straffere ideeën te bedenken.