Copy


Napi horoszkóp hírlevél

Horoszkóp november 11-17: A te kezedben a döntés, de a válladon a felelősség is
Kos: Érdekes végiggondolni, honnan jönnek a félelmeink, és melyik miből táplálkozik, melyiknek milyen alapja... tovább »

Bika: Olyan szemszögből láthatsz valakit, amilyenből még soha korábban, és ez ráébreszt arra, hogy talán nem... tovább »

Ikrek: El kell ma gondolkodnod olyan dolgokról, amik rád vannak hatással, és amik meghatározzák, hogy kinek gondolod... tovább »

Rák: Sosem tudod, honnan érkeznek a legjobb gondolatok, de ez nem is fontos, ha egyszer megtaláltad őket. Ha a megoldás... tovább »

Oroszlán: Régóta küzdesz egy változásért, és most, amikor itt állsz a kapujában, megijeszthet a lehetőség - nem... tovább »

Szűz: Lehet, hogy valamiről sokáig nem is akartál tudomást venni, de most már nem lehet tovább tagadni a dolgot,... tovább »

Mérleg: Nem szereted a tartalék lehetőségeket használni, de most lehet, hogy ez sokkal szerencsésebb utakra terel,... tovább »

Skorpió: Bármit megtennél, hogy megvédj valakit, aki fontos a számodra, de ne feledd, hogy teljesen feláldozni magadat... tovább »

Nyilas: Olyan csatákat akarsz megvívni, ahol csak magad teremtetted az ellenségeket. Vedd észre, ha nincs veszély,... tovább »

Bak: Megrémiszt valaminek a gondolata, de ha van veled valaki, aki támogat, akkor most sem félsz majd attól, hogy... tovább »

Vízöntő: Találkozol ma valakivel, aki hasonló démonokkal küzd, mint egykoron te is tetted. Ha kéri, oszd meg vele a... tovább »

Halak: Boldogan veszel részt egy olyan feladatban, amit megoszthatsz valakivel, aki fontos a számodra. A közös munka... tovább »

Mi vagy az afrikai horoszkópban? Sokat megtudhatsz magadról
A csillagjegyedből kiderül, mi a legnagyobb félelmed. Magadra ismersz?
Tekintsd meg a hírlevelet a böngésződben

Copyright © 2019 Netbase Media Kft.

Feliratkozás módosítása | Leíratkozás