Copy


Napi horoszkóp hírlevél

Csillagjegyed elárulja, milyen lesz az álomesküvőd
Kos: Könnyű megoldásokat nem, de megoldásokat találsz, és ha minden erődet befekteted, akkor ezek működhetnek... tovább »

Bika: Nagy lendülettel fogsz valamibe, de félsz, hogy a lelkesedésed gyorsan kiég, amikor meglátod, milyen nagy... tovább »

Ikrek: Azt kapod vissza valahonnan, amit bele is fektettél, és rajtad múlik, hogy ez most milyen érzéssel tölt el.... tovább »

Rák: Nem akarsz senkit becsapni, de nem is szeretnéd kiadni magadat. Egyelőre a saját biztonságod a legfontosabb,... tovább »

Oroszlán: Nem pihensz addig, amíg egy kijelölt célhoz el nem jutsz, de ne feledd, hogy nem feltétlenül jó ötlet túlhajszolni... tovább »

Szűz: Valami nem úgy jön össze, ahogyan szeretted volna, és magadat hibáztatod ezért. Pedig erre nincs okod, a... tovább »

Mérleg: Mikor már éppen készültél letenni valamiről, egy új lehetőség visszahozhatja az esélyeidet, és talán... tovább »

Skorpió: Egy új ismeretség új kapukat nyithat meg előtted, ezért most tényleg nem érdemes elzárkózni a barátkozás... tovább »

Nyilas: Lehet, hogy jobb, ha most elengedsz egy problémát, és pihenteted a kérdést néhány napig, mert túlságosan... tovább »

Bak: Valami újat és egészen izgalmasat tartogat számodra ez a nap, ne hagyd, hogy az első bizalmatlanságod elijesszen... tovább »

Vízöntő: ne terheld magadat fölöslegesen, ha járhatsz egyszerűbb utakat is. Tartsd szem előtt, hogy másra is kellhet... tovább »

Halak: Gyorsabban alakulnak az események, mint ahogyan azt gondoltad volna, és lehet, hogy úgy is érzed, jó lenne... tovább »

Ezt árulja el az egészségedről az, hogy melyik hónapban születtél
Milyen hosszú a hüvelykujjad? Eláruljuk, melyik ujj miről árulkodik
Tekintsd meg a hírlevelet a böngésződben

Copyright © 2019 Netbase Media Kft.

Feliratkozás módosítása | Leíratkozás