Copy


Napi horoszkóp hírlevél

A születésnapod elárulja, hogyan alakulnak a pénzügyeid
Kos: Ha valami igazán fontos számodra, akkor azt csak magadnak akarod, de ugyanakkor a világgal is szeretnéd megosztani... tovább »

Bika: Szűkösek a lehetőségeid, és nehezedre esik elfogadni, hogy ezek között a keretek között kell most mozognod.... tovább »

Ikrek: Apró lépésekben haladsz, mert így tudod a legkönnyebben rávenni magadat a munkára. Nem is kell egyszerre... tovább »

Rák: Szeretnél megerősítést kapni valakitől, de most ő nem alkalmas arra, hogy ezt megadja neked. Gondold végig,... tovább »

Oroszlán: Lustálkodós napot tartasz, de ez már kellett is a lelkednek. Próbálj meg most egy kicsit csak magaddal foglalkozni,... tovább »

Szűz: Be kell látnod, hogy mindent most nem lehet, és meg kell hoznod néhány kompromisszumot. A legalapvetőbb elképzeléseidből... tovább »

Mérleg: Nem volt könnyű meghozni egy döntést, de most, hogy kimondtad, már sokkal jobban érzed magadat a dologtól.... tovább »

Skorpió: Sokkal jobban haladsz valamivel, ha van hozzá segítséged, akár csak úgy is, hogy valaki támogatja az elképzeléseidet.... tovább »

Nyilas: Amikor kicsit elgyengülsz, akkor egy barátod siet majd a segítségedre, és közösen mindenre megoldást találtok... tovább »

Bak: Ne járd a nehezebb utakat, amikor könnyebbek is vannak, csak azért, hogy bizonyíts valakinek. Mindenkinek jót... tovább »

Vízöntő: Sokat segít, ha találsz magadnak valamit, ami önbizalmat adhat a nehéz helyzetekben. Nyúlj vissza ezért az... tovább »

Halak: Valami kezdetben csak apró bosszúság volt, de most már úgy érzed, nem tűrheted tovább a dolgot, és tenned... tovább »

5 csillagjegy, akivel kifejezetten problémás együtt élni
Horoszkóp november 04-10: Jó úton haladsz, de úgy érzed, valakit még meg kell győznöd
Tekintsd meg a hírlevelet a böngésződben

Copyright © 2019 Netbase Media Kft.

Feliratkozás módosítása | Leíratkozás