Copy

Nyhedsbrev nr. 12

Kære <<Fornavn>>


Der sker mange ting i verden og i DISPUK.
 
Professor Peter Götzsche har boostet debatten i Danmark om medicin  i psykiatrien med sin kronik i Politikken den 6. januar – klik her for at læse kronikken. Peter Götzsche var en af de mange, der holdt oplæg på vores psykiatrikonference i oktober måned.
Allan Holmgren holdt også et oplæg på psykiatrikonferencen: "Psykiatrien ved en korsvej - Diagnoser eller fortællinger? Om traumer, psykoser og bevidning". (klik her for at se oplægget)
 
Edward Snowden har afsløret, at vi alle bliver overvåget. Men den danske regering vil ikke forholde sig til det. Som Politikens litteraturredaktør Jes Stein Pedersen skriver den 16. februar udgør det et stort demokratisk problem, at vores statsminister ikke vil forholde sig til ”den store overvågning af alt og alle”.
 
Men vi skal ikke lade os slå ud – hverken af overforbruget af medicin i psykiatrien, af overvågning eller af besparelser. Man kan altid finde måder at leve på, så man opretholder sin selvrespekt og håbet om et bedre liv. Det er derfor DISPUK er her. Vi tror på, at verden kan blive bedre – lige der hvor vi er. Livet handler om at vise generøsitet i hverdagen. Det er at handle politisk med lille p. Det er hverdagsrevolutionær praksis.
Der sker mange spændende ting i DISPUK i den kommende tid:
 
Vi er i fuld gang med at starte alle dette års nye uddannelsesforløb op. Vi har haft overvældende søgning på basisåret i narrativ samtalepraksis (klik her for info) og den nye ét-årige supervisoruddannelse (klik her for info). Der starter derfor nye ekstra hold (basisår og supervisoruddannelse) til september.


Der er en sjælden mulighed for fire dages intensiv træning for ledere, konsulenter og coaches med Allan Holmgren i uge 14. (klik her for nærmere info). Kurset afholdes også i uge 46.
  Den 20.-21.marts afholder Anne Romer en workshop om narrativ familieterapi. (klik her for info).

Der er venteliste til de halve infodage om skoleledelse i både Snekkersten og Århus den 11. og 12. marts. Allan Holmgren holder en workshop om passioneret skoleledelse mandag den 31. marts – (klik her for info). 


 Lone Kaae afholder en ét-dags workshop den 12. maj i Århus om livshistorier – (klik her for info).


 
Vi har et fantastisk grundlovsseminar den 5. juni med Nordens grand old man i kriminologi og samfundsteori Nils Christie. Seminarets titel er: Hvordan får vi et bedre samfund – (klik her for info). Vær sikker på en plads – der er fest efter seminaret. Læs også Christies fremragende lille kloge bog: Små ord om store spørgsmål. (klik her for mere info om bogen).

 
Traumer og seksuelle overgreb er temaet for Anette Holmgrens spændende workshop den 18. juni, hvor hun præsenterer erfaringerne fra sine mange terapier med kvinder udsat for seksuelle overgreb – (klik her for info).

 
I juni måned foregår der et eksperiment i DISPUK: Hele konsulentgruppen vil i samarbejde med professor i filosofi Todd May, eksperimentere med at udvikle narrativ og poststrukturalistisk terapi. Deltag i dette spændende eksperiment. (klik her for info).


William (Bill) Madsen, der har danske aner, men bor i Boston, kommer til august og holder en workshop om ”Samarbejdende Familieterapi”, der indeholder adskillige elementer fra narrativ terapi. (klik her for info).Skandinavisk Leder- og Konsulentuddannelse på Kreta starter med et nyt hold til september. (klik her for info).

Husk også vores store festfyrværkeri af et program til vores 25-års jubilæumsseminar i august 2015. (klik her for info).

Mandag den 10. marts 2014, kl. 9-16 afholdes der eksamen for vores netop afsluttede ledelseshold i Snekkersten og Århus samt den Skandinaviske leder- og konsulentuddannelse på Kreta. Der er programsat 12 eksamer, fordelt på 1 traditionel eksamen, en gruppeeksamen og 10 synopsis-eksamener. 

Du er velkommen til at komme og overvære denne eksamen. Deltagelse koster kr. 300,- og inkluderer morgenmad, frokost og kaffe/te med kage. Kursister der pt. deltager på en længerevarende uddannelse hos os deltager gratis. 

Ved tilmelding vil der blive fremsendt program for eksamensdagen samt de indleverede synopser. (klik her for info)
 

Et stort velkommen til Lasse Hauge Nielsen der startede som ny medarbejder i DISPUK den 1. januar. Lasse har stor erfaring med terapi, supervision og coaching, og har arbejdet en del i forskellige sammenhænge med familier og på ungeområdet. Har bl.a. gennemført DISPUK's 5-årige efteruddannelse i narrativ psykoterapi.

 

Hav et rigtig godt forår med masser af narrativ praksis.
 
Kærlig hilsen fa os alle i DISPUK
Copyright © 2014 DISPUK, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp