Copy

Nieuwsbrief van 23 oktober 2017, week 43

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 43!


ALV + Borrel + Eten

Lieve allemaal,
Op woensdag 1 november om 17:00 is het eerst tijd voor serieuze zaken, namelijk de Algemene Ledenvergadering. In deze ALV zal bestuur 2017/2018 hun beleidsplan en begroting presenteren. Tevens zal de realisatie van het introductieweekend gepresenteerd worden en zal er opnieuw op de RvA gestemd worden aangezien wij een 4e RvA lid aandragen.

Na de ALV zullen wij weer doorgaan naar Café Havelaar voor een lekkere hap en daarna de borrel. De tentamens zijn achter de rug en iedereen kan weer een beetje opgelucht adem halen. Café Havelaar zal voor ons heerlijke bami en salade gaan maken. De kosten van het eten zullen binnenkort bekend gemaakt worden (zal tussen de 5€ en 10€ zijn). De aanmeldingen voor het eten zullen dinsdag 24 oktober vanaf 12:00 open gaan. Houd de site en Facebook dus goed in de gaten als je gezellig mee wil eten.

Even alles op een rijtje:
Woensdag 1 november 17:00 ALV, 19:00 Eten en 20:00 Borrel
Aanmelden Eten: vanaf dinsdag 24 oktober 12:00
Waar: Café Havelaar, Voetboogstraat 22-24 te Amsterdam


* Familie-avond *
 
Is jouw familie deze week je steun en toeverlaat? Je moeder die je wat lekkers meegeeft voor naar je tentamen. Je vader die nog even een kopje koffie komt brengen als je in de late uurtjes nog zit te leren. Je vriend die je succes wenst voordat je gaat knallen op je tentamen.
 
Laat ze weten wat jij studeert! Tijdens de familie-avond komen er twee interessante sprekers vertellen om jouw familie een beeld te geven van jouw studie. Op donderdag 2 november zal er om 19.00 dan ook voor hen een lekker kopje koffie staan. Aanmelden kan via onze
website.
 
Even alles op een rijtje:
Wat: Familie-avond op de UvA (Roeterseiland)
Wanneer: Donderdag 2 november
Tijd: 19.00 – 21.30
Kosten: GRATISEnquête Praktijkbureau

De enquête kan ingevuld worden via
deze link.


Commissies stellen zich voor. Deze week: de AcCo

Wij zijn Caro, Marleen, Lize, Miriam en Renate en wij zijn dit jaar de Activiteitencommissie van Comenius! Wij zijn van de upva, pedagogiek, premaster en forensisch orthopedagogiek studenten. We gaan dit jaar hard aan de slag om veel verschillende studiegerelateerden en  niet-studiegerelateerde activiteiten organiseren. Hieraan kunnen leden, maar soms ook niet-leden aan meedoen! De activiteiten worden heel gezellig en inspirerend. We hopen jullie allemaal snel te zien bij de activiteiten, wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook!

​Om je aan te melden voor activiteiten kun je mailen naar activiteitencommissie.comenius@gmail.com. Houd ook de site en Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van de komende activiteiten. We hopen jullie allemaal snel te zien bij de activiteiten, wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook.


Contact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda
- 1-11: ALV 
- 1-11: Borrel + Eten

- 2-11: Familie-avond
- 8-11: AcCo activiteit
- 9-11: Bier en Burgers

De FeBo zoekt jou!Lieve allemaal, door omstandigheden zijn er in de Feest-en Borrelcommissie nog wat plekjes vrij. Deze spetterende commissie organiseert dit jaar twee feesten en om de week een (thema) borrel. Verder is de FeBo dit jaar ook verantwoordelijk voor het organiseren van het Comenius Gala. Hou jij wel van een feestje, of lijkt het je leuk een hele nieuwe ervaring op te doen? Stuur dan een mailtje naar onze Commissaris Commissies Nina.

Save the date!

De activiteitencommissie organiseert ’s avonds 8 november weer een hele leuke activiteit!  Zorg allemaal dat je een plekje in je agenda vrij houdt, zodat jij er bij kan zijn. We zien jullie dan!

Liefs,

De AcCoSave the Date: BIER en BURGERS

Het is zover, het eerste etentje van de DinerCo van dit studiejaar komt eraan. Het wordt een avondje met veel eten, veel drankjes en bovenal veel gezelligheid. Heb jij zin in een avondje ontspanning, nieuwe mensen leren kennen of juist lekker bijkletsen? Kom dan met ons burgers eten en bier drinken op donderdag 9 november vanaf 18.00 uur!

Er zal rekening worden gehouden met de vegetariërs onder ons en bier drinken is natuurlijk niet verplicht dus niks wat je tegenhoudt! Deelname aan dit etentje bedraagt 8 euro voor leden en 10 euro voor niet leden. Je kan je aanmelden vanaf woensdag 25 oktober om 17.00 via de website. Er zijn een beperkt aantal plekken dus wees er op tijd bij.

Succes met de tentamens en we hopen jullie op 9 november te zien.

Liefs,

DinerCoOpeningstijden
 
Maandag:     10:45 tot 16:00
 
Dinsdag:       10:45 tot 16:00

Woensdag:    10:45 tot 16:00
                   
Donderdag:   
10:45 tot 16:00

Vrijdag:        10:45 tot 16:00

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer C0.07
1018 WV AmsterdamPostadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp