Copy

Nieuwsbrief van 25 september 2017, week 39

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 39!


Introductieweekend

Het introductieweekend van studievereniging Comenius staat voor de deur! Dit is dé ideale kans om je je mede-studenten en comenius-leden beter te leren kennen. 
Van 29 september tot en met 1 oktober zullen wij vertoeven in het idyllische Nijhuizem in Friesland! Vervoer, leuke activiteiten en spetterende feesten zijn allemaal geregeld, het enige wat je nog hoeft te doen is je aanmelden via bijgevoegd formulier! 
Het thema van het weekend is ook al bekend: 'A trip around the world'. Het weekend zal bol staan van de internationale én Hollandse tintjes en bovendien zal er een heuse landenstrijd losbarsten. 

Wacht dus niet langer en meld je aan door onderstaand formulier in te vullen, via
deze link. en te mailen naar: introductiecommissie.comenius@gmail.com
De aanmeldingen sluiten op 25 september om 23:59 en vol=vol!


Bierproeverij

Bier alleen voor echte mannen? Daar denken deze zussen anders over. Zij brouwen samen hun eigen bier  en krijgen steeds meer bekendheid met hun merk. Op donderdag 5 oktober van 15:30-16:30 organiseert Comenius in samenwerking met Gebrouwen door Vrouwen een bierproeverij. Onder het genot van een hapje zullen we 5 verschillende biertjes mogen proeven. Leden kunnen mee voor 7,50€ voor niet leden is het 9€. Leden hebben bij deze activiteit voorrang op niet-leden mochten er teveel aanmeldingen zijn. Meld je snel aan, want vol=vol! Aanmelden kan via de website.


Commissie leden gezocht! Meld je aan voor een commissie!

Lijkt het jou leuk om je in te zetten om de verschillende activiteiten van Comenius tot een daverend succes te maken? Wil je graag nieuwe ervaring opdoen of heb je vorig jaar een geweldige tijd bij een commissie gehad? Meld je dan nu aan voor een van onze 11 commissies. Neem een kijkje op onze site voor meer uitleg over de verschillende commissies en het aanmeldformulier. Je kunt je nog tot 4 oktober aanmelden dus wacht niet te lang! 

Terugblik: ALV

Afgelopen woensdag 20 september heeft alweer de eerste Algemene Ledenvergadering van het jaar plaatsgevonden. In deze vergadering werd gestemd op de KasCommissie en de Raad van Advies. Deze organen zijn door de aanwezige leden ingestemd. Tevens heeft tijdens deze ALV de officiële bestuursoverdracht plaatsgevonden, waardoor het bestuur 2017-2018 officieel het bestuur van Comenius is geworden. 

Contact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda
- 29-09 t/m 1-10: Introductieweekend
- 3-10: Constitutieborrel
- 5-10: Bierproeverij - Gebrouwen door Vrouwen
- 12-10: Symposium Hechtingsproblematiek


Bestuur voorgesteld.
Deze week: de penningmeester
Hoi allemaal, mijn naam is Annebel. Ik ben dit studiejaar de penningmeester van Comenius. Bij mij kan je terecht met vragen over lidmaatschapsgelden, declaraties en betalingen. Ook vind ik het gezellig als je langskomt in de kamer (C0.07) om even te kletsen. Je kan me dit semester elke maandag in de kamer vinden. Naast de bestuursactiviteiten vind ik het erg leuk om te sporten, met name een potje voetbal. Verder houd ik van shoppen en reizen.
Tot snel!

Comenius Snapchat en Instagram
Wil je van alles op de hoogte blijven? Nooit meer een activiteit of belangrijk nieuws missen? Volg Comenius dan ook op instagram: studieverenigingcomenius, en op Snapchat: Studievereniging Comenius. Zo mis je niks meer van de allerleukste studievereniging!


Openingstijden
 
Maandag:     10:45 tot 16:00
 
Dinsdag:       10:45 tot 16:00

Woensdag:    10:45 tot 16:00
                   
Donderdag:   
10:45 tot 16:00

Vrijdag:        10:45 tot 16:00

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer C0.07
1018 WV AmsterdamPostadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp