Copy

Nieuwsbrief van 11 september 2017, week 37

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 37!


Introductieweekend
Meld je aan voor het introductieweekend!
Ben jij eerstejaars of pre-master student en lid van Comenius? Meld je dan nu aan voor het introductieweekend! Dit weekend is dé manier om je studiegenoten nog beter te leren kennen en nieuwe mensen te ontmoeten! Tijdens de leuke activiteiten en feesten kun je ook al je vragen kwijt aan de tweede- en derdejaars studenten die mee gaan.

Wacht niet te lang, want vol = vol!
Aanmelden kan via een formulier in de Comeniuskamer of via deze link. 


Borrel en diner
 
Op 20 september zal borrel nummer 2 plaatsvinden. Dit zal niet zomaar een borrel zijn, maar een borrel met een extra feestelijk tintje. De secretaris van Comenius, Sabine, wordt namelijk op 21 september 20 jaar (om precies te zijn om 00:58). 

Daarnaast is er deze borrel de mogelijkheid om voorafgaand gezellig aan te sluiten bij een dinertje in cafe Havelaar. Vanaf 19:00 kun je aanschuiven om gezellig pannenkoeken te komen eten voor een studentenprijs (exacte prijs volgt nog). Aanmelden kan vanaf dinsdag 12 september 12:00. Het beloof enorm gezellig te worden dus meld je aan voor het eten en kom gezellig met ons dineren.  Wij hopen jullie allemaal te zien. 


            Meld je alvast aan voor een commissie!
Heb jij dit jaar in een fantastische commissie gezeten en wil je volgend jaar weer in een commissie? Of heb je nog geen ervaring en wil je graag iets nieuws leren? Binnen Comenius zijn er maar liefst 11 commissies! Dus wat je interesses ook zijn, er zal vast een leuke commissie voor je bijzitten. Dus ben jij opzoek naar een leuke activiteit naast je studie en de kans om zo nieuwe mensen te leren kennen? Meld je dan nu aan voor één (of meer) van deze 11 commissies. 
Je kunt je tot 4 oktober aanmelden voor de commissies via de website

Contact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda
- 20-09 ALV
- 20-09 Borrel 2

- 29-09 t/m 1-10 Introductieweekend

Bestuur voorgesteld.
Deze week: de voorzitter
Hoi allemaal!
Ik ben Lieke, 20 jaar en ik zit in mijn tweede jaar onderwijswetenschappen. Dit jaar zal ik de taak van voorzitter van Comenius op mij nemen. Dat houdt in dat ik me bezighoud met allerlei belangrijke contacten binnen de UvA, zoals de opleidingscommissie en de andere besturen binnen en buiten de faculteit. Daarnaast doe ik vaak de praatjes en zit ik de bestuursvergaderingen voor. Naast al het bestuurswerk vind ik het leuk om in mijn vrije tijd gezellig dingen te doen met mijn vriendinnen, zoals een koffietje doen of uitgaan. Ook voetbal ik al 12 jaar met veel plezier. Dit blok kunnen jullie mij op vrijdag in de bestuurskamer vinden, dus kom vooral een keertje langs!


Openingstijden
 
Maandag:    10:45 tot 16:00
 
Dinsdag:       10:45 tot 16:00

Woensdag:    10:45 tot 16:00
                   
Donderdag:   
10:45 tot 16:00

Vrijdag:        10:45 tot 16:00

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer C0.07
1018 WV AmsterdamPostadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp