Copy

Nieuwsbrief van 23 april 2018, week 16

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 17.


Cycling Dinner
Zin om studentikoos uit eten te gaan? Meld je dan aan voor het cycling dinner en nuttig drie volledige gangen, elk in een ander studentenhuis. Je geeft je op in een duo en met je duo fiets je van huis naar huis door Amsterdam om zo je buikje rond te krijgen. Perfect om andere leden iets beter te leren kennen en eens te kijken hoe (schoon) bestuursleden en dinerco-leden eigenlijk leven… Meld je snel aan want vol is vol!
 
Wat: 3-gangen diner
Wanneer: woensdag 9 mei vanaf 17.45 uur
Waar: verzamelen in de Common Room
Hoeveel: 10,- voor leden en 12,50 voor niet-leden
Aanmelden: via www.comenius-uva.nl
Let op: Regel je eigen duo en je eigen fiets!Boeken kopen met ledenpas
'Beter laat dan nooit', zeggen ze wel eens. Moet jij nog boeken kopen voor blok 5 of 6? Dat kan tegenwoordig ook bij Comenius met korting. Deze korting krijg je door een digitale ledenpas aan te vragen. Dit doe je door een mailtje te sturen naar Fenna (vicevoorzitter@comenius-uva.nl) of Annebel (penningmeester@comenius-uva.nl)Vacature stage cross your borders
Op zoek naar een actieve en uitdagende stage waarbij je deel uitmaakt van een jong en enthousiast team? Wil jij jongeren bewust maken van ontwikkelingsproblematiek en zo zelf een steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is een stage bij Stichting Cross Your Borders iets voor jou! Onze vacature is deze maand te vinden in de vacaturebank van Comenius. Ben je niet op zoek naar een stage, maar wil je wel ervaring opdoen in het onderwijs? Je kunt ook vrijwilliger bij ons worden en af en toe op scholen bij jou in de buurt helpen. 

Check deze link 
voor meer informatie en kom een dagje meekijken bij één van onze projecten.
Meer informatie kan je vinden via deze link naar de Comeniuswebsite.


EXCLUSIEVE COMENIUS TASJES
Wil jij er fashionable bijlopen en ook nog eens promoten voor je allerleukste studievereniging? Kom dan een linnen comenius-tasje ophalen in de kamer (C.0.07, CommonRoom). Een multifunctionele tas die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor je boodschappen of schriften. De tasjes kosten 1,50 per stuk en het geld kan overgemaakt worden naar de Comeniusrekening! 

NL15 INGB 0007 7471 40 Tnv Studievereniging Comenius

Graag in de beschrijving van de betaling aangeven dat het om de Comeniustasjes gaat ;) en deze (het betalingsbewijs) bij het ophalen graag laten zienHieronder voorzitter Lieke die onze studievereniging met deze modieuze tasjes promoot in Sofia, Bulgarije.


Contact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda
- 24-04: Onderzoekend leren cursus
- 02-05: Borrel
- 09-05: Cycling Dinner
- 15-05: Kroegcollege
- 16-05: Borrel
- 17-05: Student-Docent scriptie prijsuitreikingStem op je favoriete docent

Stem nu via deze link 
op jou favoriete vak- en werkgroepdocent! 17 mei worden de prijzen uitgereikt en staat misschien jouw lievelings wel op het podium. Op deze feestelijke middag wordt naast een docenten prijsuitreiking ook een scriptieprijsuitreiking voor de beste masterscripties uitgereikt. Dit wil je niet missen! 

Wanneer? 17 mei
Waar? Theaterzaal CREA
Hoelaat? 16.00-19.30
Prijs? Gratis (hapjes inbegrepen)Cursus onderzoekend en ontwerpend leren - LAATSTE KANS!

Zelf een lavalamp maken, zeep produceren of een magische portemonnee in elkaar zetten? Hoe cool is het om jouw of oppaskinderen dit te kunnen leren? 
Volg een workshop van Junior Campus waarin je inzicht krijgt in onderzoekend en ontwerpend leren terwijl je het zelf uitprobeert. 
 
Je kunt dit op veel verschillende vlakken toepassen, zowel in het (speciaal) onderwijs, als orthopedagoog of gezellig met je oppaskinderen! Neem gezellig iemand mee of kom de proefjes samen met ons doen! ps. om het éxtra leuk te maken zorgen we ook voor hapjes en drankjes!
 
Meld je snel aan via deze link
.
Wanneer: 24 april, 19.30 - 21.00
Waar: Roeterseilandcampus
Kosten: leden €1 en niet-leden €2Comeniuskamer dicht op koningsdag (27 april)

Lieve leden, wij ontvangen jullie altijd graag en met veel plezier op de Comeniuskamer. Echter gaan wij zelf ook vieren dat de koning een jaartje ouder is geworden. Daarom zijn wij aanstaande vrijdag (27 april) gesloten. Namens Comenius wensen wij jullie veel plezier deze dag!

 

Openingstijden
 
Maandag:     10.45 tot 16.00
 
Dinsdag:       10.45 tot 16.00

Woensdag:    10.45 tot 16.00
                   
Donderdag:   
10.45 tot 16.00

Vrijdag:        Gesloten

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer C0.07
1018 WV AmsterdamPostadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp