Copy

Nieuwsbrief van 27 november 2017, week 48

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 48!


Afterparty Belle in hell
Nadat we onze prachtige prinsessenjurkjes en hakjes weer ergens in de kast hebben opgeborgen en met het fantastische feest (vaag) in ons achterhoofd, is het alweer tijd voor een nieuwe borrel! Wil jij nog napraten over het geslaagde feestje of gewoon lekker een biertje komen drinken? Kom dan woensdagavond langs bij café de Havelaar! Vanaf 19.00 uur zal de FeBo weer klaar staan om er weer een gezellig avondje van te maken!
Hopelijk tot dan!
De FeBoGlow in the Dark Midgetgolf
Op donderdag 30 november zal Comenius in het donker met een paar ledlampjes en een stikkie tegen een balletje aanslaan. En niet zomaar er tegenaan slaan, maar wel met precisie uiteraard. Weet jij al waar we het over hebben? GLOWGOLF! Maar liefst 15 holes waar je je kan uitleven en voor de fanatiekeling: Er is een prijsje aanwezig voor de winnaar! Dus laat jouw skills "zien" en laat de anderen een poepie ruiken. Het belooft heel gezellig te worden!

Waar: Prins Hendrikkade 194
Hoe laat? 19.30
Kosten: Leden 5,- euro en Niet leden 6,- euro

Meld je nog snel aan via deze link. Aanmelden kan tot 28 november 15.00 uur.


De Bijlesacademie
Ben jij student Universitaire Pabo, Onderwijskunde en/of Pedagogische wetenschappen? 
De BijlesAcademie is een bijles- en huiswerkorganisaties met diverse locaties in Amsterdam, Amstelveen en Utrecht opgericht door Olivier Wijnen en Iro Edobor. De BijlesAcademie kenmerkt zich doordat we  de groei van zelfvertrouwen op nummer 1 zetten. Betere schoolpresaties volgen dan. We zien dat persoonlijke aandacht enorm bijdraagt aan het zelvertrouwen van een kind/scholier.
We zijn momenteel bezig onze organisatie verder te professionaliseren en daarvoor gaan we graag een samenwerking aan met jou!
Het zal in eerste instantie gaan om de vorming en uitvoering van bijles trajecten voor basisschool leerlingen. Hier kun je veel van jezelf en je kennis in kwijt. In de nabije toekomst willen we nog meer gaan doen op het gebied van onderwijsontwikkeling, denk aan leren-leren trainingen, Cito training, studie coaching en leermiddelen ontwikkeling. Ook voor dit alles hebben we jouw expertise hard nodig.

Wat bieden we jou:
-een organisatie waar je de ruimte hebt om te groeien en mee te denken
-flexibiliteit, alles in overleg
-een goede bijverdiensten

Graag zien we je reactie tegemoet, liefst voor 15 december. We plannen vervolgens een ontmoeting en hopen je daarna op korte termijn welkom te heten binnen het team!
Je kunt mailen naar: 
info@bijlesacademie.nl
Voor meer informatie over onze organisatie kun je kijken op deze website.


Bijles Beschrijvende statistiek
Comenius organiseert in samenwerking met de BijlesPartner bijlessen voor beschrijvende statistiek! Tijdens een 9 uur durende cursus verspreid over 3 dagen wordt je klaargestoomd voor het tentamen. Comeniusleden krijgen hierbij een korting van 20 euro! Meld je snel aan via deze link.Studentenadviesraad
Lijkt het jou leuk om op een informele manier te praten met de onderwijsdirecteuren over jouw onderwijs? Neem dan plaats in de studentenadviesraad en laat je stem horen! Voor meer informatie zie
deze link. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Farah Ouazizi f.ouazizi@uva.nl

Commissies stellen zich voor. Deze week: de FeBo
Hoi! Wij, Cato en Veerle, zijn dit jaar de FeBo! In totaal geven we dit jaar 2 feesten en 1 gala. Afgelopen woensdag hebben jullie al kunnen genieten van ons eerste feest en hopelijk vonden jullie het net zo leuk als wij!
We hebben ontzettend veel zin om nog een ander geweldig feest te geven en ook om het gala, dat 19 januari plaats zal vinden, te gaan organiseren. Naast de feesten zijn wij ook verantwoordelijk voor de borrels die om de week plaatsvinden in café de Havelaar. Dus ben je benieuwd geworden, kom dan zeker een keer langs! De volgende borrel is komende woensdag.

Op dit moment zijn wij dus nog met zijn tweeën, helaas, dus als het jou ook leuk lijkt om feesten te organiseren en gezellig te borrelen, dan kan je je nog gewoon aanmelden!
Hopelijk tot woensdag bij de borrel!
Liefs,
De FeBoContact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda
- 28-11: Actieve Leden Activiteit
- 29-11: Borrel
- 30-11: Glowgolf
- 04-12: Open Podium
- 07-12: Stedentrip
- 19-01: GALA!


Save the date
Op 9 februari 2018 kunnen jullie weer een spetterende activiteit verwachten van de FMG! Dit jaar zal het thema internet zijn. Het zal een middag en avond worden vol interessante lezingen en workshops. Ook zal er avondeten aanwezig zijn en aan het eind van de avond kunnen jullie een borrel verwachten. Check
deze Facebookpagina voor updates!
Liefs Comenius, Kwakuitl, Machiavelli, Mercurius, Pegasus, Sarphati, SEC en VSPABijles onderzoeksmethodologie
Heb jij het tentamen van onderzoeksmethodologie niet gehaald? Keep calm! Comenius organiseert in samenwerking met de Bijlespartner een goede training, zodat je de herkansing met vlag en wimpel haalt. Bij deze training krijg je een up to date boekje met theorie en oefenvragen. Deze driedaagse training die in totaal 9 uur bedraagt zal voor Comeniusleden in plaats van 99 euro, 79 euro zijn! Schrijf je snel in via deze link!


Open Podium
Op 4 december wordt er door Sv. Comenius en Sv. SEC (sociologie) een open podium georganiseerd. Speel jij een instrument, zing je de sterren van de hemel, maak je de beste grappen, schrijf je mooie gedichten of kun je iets anders waar je graag een podium voor zou willen hebben? Dit is jouw kans. Natuurlijk mag je ook gewoon lekker komen luisteren en kijken onder het genot van een biertje!

Aanmelden kan via deze link.
Nog even kort op een rijtje:
Wat: open podium
Wanneer: maandag 4 december
Hoelaat: 20:00
Waar : Maloe MeloDE ACQUICO ZOEKT JOU
De acquisitiecommissie zoekt een nieuw commissielid! Ben jij iemand die het leuk vindt om samen met een enthousiaste commissie op zoek te gaan naar sponsoren voor Comenius? Naast het zoeken naar bedrijven die graag hun vacatures etc promoten onder Comeniusleden gaan we dit jaar ook een nieuw evenement neerzetten met de acquisitiecommissie! Meld je snel aan door een mailtje te sturen naar
commissariscommissies@comenius-uva.nl
PRESSURE COOKER 
De Pressure Cooker is een intensief interdisciplinair onderwijsprogramma op het snijvlak van wetenschap en de samenleving. Door middel van een tweedaagse opdracht van een maatschappelijke opdrachtgever word je uitgedaagd om binnen een korte tijd je professionele vaardigheden, wetenschappelijke kennis en analytisch denkvermogen in te zetten in de praktijk. Je krijgt inspirerende trainingen en workshops m.b.t. professionele en persoonlijke vaardigheden en je leert in teamverband oplossingen bedenken en presenteren. En dit alles op een bijzondere en gezellige locatie, waarbij je wordt getrakteerd op een heerlijke lunch en diner. Wat wil je nog meer? 

Schrijf snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!
Wanneer? Op 2 en 3 februari
Voor wie? Studenten Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde
Inschrijven? Inschrijven kan tot maandag 8 januari 2018. Stuur een email naar Lot Witteveen, L.C.Witteveen@uva.nl.

Note: Enkele weken voor de start van de training krijg je een
opdracht toegestuurd ter voorbereiding op de training. Er zijn geen kosten verbonden aan de training.
Meer informatie nodig? Stuur een email naar Lot Witteveen, L.C.Witteveen@uva.nl


Openingstijden
 
Maandag:     10:45 tot 16:00
 
Dinsdag:       10:45 tot 13:30
                   14.00 tot 16:00

Woensdag:    10:45 tot 16:00
                   
Donderdag:   
10:45 tot 16:00

Vrijdag:        10:45 tot 16:00

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer C0.07
1018 WV AmsterdamPostadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp