Copy

Nieuwsbrief van 04 september 2017, week 36

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 36!


Back to School

Lieve leden,
Of jullie het willen geloven of niet, het studiejaar gaat weer van start. Gelukkig zal ook dit jaar Comenius de pijn verzachten door te zorgen voor een hoop leuke activiteiten. Maar voordat we jullie (hopelijk) bij deze leuke activiteiten zien, willen we jullie alvast veel succes wensen met dit studiejaar!


Meld je alvast aan voor een commissie!
Heb jij dit jaar in een fantastische commissie gezeten en wil je volgend jaar weer in een commissie? Of heb je nog geen ervaring en wil je graag iets nieuws leren? Op de website kan je meer informatie vinden over welke commissies er allemaal zijn binnen Comenius en kun je je alvast aanmelden voor commissies. Dus ga voor een nog onvergetelijker studiejaar naar de website.


Boekverkoop eerste semester
Het studiejaar is weer begonnen. Dat betekent een heleboel borrels, nieuwe vrienden en bier. Helaas komt daar ook het nodige leeswerk bij kijken, maar niet getreurd bij ons kan je heel makkelijk je hele literatuurlijst (of een deel van je literatuurlijst) voor het eerste semester bestellen. Daarbij krijg je fikse korting op je boeken. Maar wees er snel bij, want de boekverkoop loopt nog maar tot en met dinsdag 5 september!
Bestel je boeken nu via deze link: 

mindbus.go2cloud.org/aff_c?offer_id=65&aff_id=487


url.jpg


Eerste borrel van het studiejaar!
Kom op woensdag 6 september gezellig even langs in café havelaar voor een drankje. Ook belangrijk om te weten is dat we vanaf dit jaar elke borrel het eerste uur (19:00-20:00) happy hour hebben!! Dit betekent bier, wijn en fris 1€ voor Comenius leden. Nog meer reden om geen borrel te missen! Wij hebben er in elk geval zin in en hopen jullie allemaal te zien op de eerste borrel van dit jaar! 

De Bijlespartner
In samenwerking met Comenius biedt De Bijlespartner tentamentraining voor struikelvakken zoals Beschrijvende Statistiek, Onderzoeksmethodologie en SPSS. Het doel van De Bijlespartner is om aanvullende studie-ondersteuning te bieden tegen een scherpe prijs. Deze prijs wordt nog scherper door een korting wanneer je lid bent van Comenius! De tentamentraining komt in de vorm van reguliere cursussen of stoomcursussen, waarbij je wordt klaargestoomd om vol vertrouwen je tentamen tegemoet te gaan! Jouw struikelvak kun je vinden op www.debijlespartner.nl/Comenius

Contact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda

- 4-09 Eerste Borrel
- 29-09 t/m 1-10 Introductieweekend
 
Introductieweekend

Zoals ieder jaar zal Comenius ook dit jaar weer een introductieweekend organiseren. Dé ideale kans voor Premaster studenten en eerstejaars studenten van Pedagogische wetenschappen, Onderwijswetenschappen en de UPvA om nieuwe studiegenoten en studenten uit andere jaarlagen te leren kennen. Het weekend zal plaatsvinden van vrijdag 29 september t/m 1 oktober en kost 65 euro. Hiervoor krijg jij een onvergetelijk weekend vol activiteiten, eten en gezelligheid!

Klik hier voor meer informatie over het introductie weekend en om je aan te melden.
 


Openingstijden
 
Maandag:     10:45 tot 16:00
 
Dinsdag:       10:45 tot 16:00

Woensdag:    10:45 tot 16:00
                   
Donderdag:   
10:45 tot 16:00

Vrijdag:        10:45 tot 16:00

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer C0.07
1018 WV AmsterdamPostadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp