Copy

Nieuwsbrief van 11 juni 2018, week 24

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 24.


Vacature BijlesAcademie

Ben jij student Universitaire Pabo, Onderwijskunde en/of Pedagogische wetenschappen?  Voor het aankomende schooljaar 2018/2019 zoeken we jou!

Wij zijn momenteel bezig onze organisatie verder te professionaliseren en daarvoor gaan we graag een samenwerking aan met je!
Het zal in eerste instantie gaan om de vorming en uitvoering van bijles trajecten voor basisschool leerlingen. Hier kun je veel van jezelf en je kennis in kwijt. Daarnaast doen we veel op het gebied van onderwijsontwikkeling; denk aan leren-leren trainingen, Cito training, studie coaching en leermiddelen ontwikkeling. Ook voor dit alles hebben we jouw expertise hard nodig.

Wie zijn wij?
De BijlesAcademie is een bijles- en huiswerkorganisaties met diverse locaties in Amsterdam, Amstelveen en Utrecht opgericht door Olivier Wijnen en Iro Edobor. 
De BijlesAcademie kenmerkt zich doordat we groei van zelfvertrouwen op nummer 1 zetten. Betere schoolpresaties volgen dan. We zien dat persoonlijke aandacht enorm bijdraagt aan het zelvertrouwen van een kind/scholier.

Wat bieden we jou?
-een organisatie waar je de ruimte hebt om te groeien en mee te denken
-flexibiliteit, alles in overleg
-een goede bijverdiensten

Graag zien we je reactie tegemoet, liefst voor 1 september 2018. We plannen vervolgens een ontmoeting en hopen je daarna op korte termijn welkom te heten binnen het team!
Je kunt mailen naar: 
info@bijlesacademie.nl
Voor meer informatie over onze organisatie kun je kijken op: www.bijlesacademie.nl




 


 


Bericht van de studieadviseurs:
Schrijf een overtuigende brief.

​Je hebt een interessante vacature gevonden en wilt je motivatie op een originele en overtuigende manier overbrengen. Hoe blijf je weg uit standaardzinnen? Hoe zorg je voor een korte en bondige brief waaruit jouw enthousiasme en geschiktheid blijkt? In deze workshop leer je hoe je de aansluiting kunt maken tussen wat de werkgever vraagt en wat jij te bieden hebt.

 

STUDENT-DOCENT ACTIVITEIT

Vandaag is het alweer zo ver: de student-docent activiteit! Niet aangemeld? Niet getreurd! Er is een vrije inloop, dus mocht je zin hebben in een potje pool, kom dan vooral na je college even langs. Je hoeft alleen de roetersstraat over te steken en daar staan je favoriete docenten en bestuursleden klaar om de strijd aan te gaan onder het genot van een lekker drankje.

Nog even alles op een rijtje:

Wat: Poolen voor studenten en docenten
Wanneer: maandag 11 juni
Tijd: 17.00 – 19.00 (vrije inloop)
Waar: Poollokaal de Gracht (tegenover de UvA)
Kosten: Gratis


Eindfeest Comenius x Pegasus

Op 13 juni is het dan eindelijk zo ver: het langverwachte zomerse eindfeest. Voor het laatste feest van dit studiejaar hebben wij de handen ineengeslagen met Pegasus en zal het op een (on)bewoond eiland plaatsvinden! Het zal een prachtige avond worden vol met gezelligheid, drankjes en muziek. Dus zoek jij nog de perfecte manier om het studiejaar met je vrienden af te sluiten? Dan moet je 13 juni zeker komen! Het kost je (bijna) niks en je krijgt er een hele leuke avond voor terug. Schrijf je dus vanaf vandaag in via de website: www.comenius-uva.nl.Wij hebben er in ieder geval al zin in!!

Liefs,
De FeBo

Waar: Rolling Rock Kitchen
Wanneer: 13 juni van 22:30-03:00
Prijzen:
Leden: € 4,50
Niet-leden: € 6,50​

 


Boottocht

Op 14 juni staat de altijd gezellige Comeni boottocht weer op de planning. We zullen de namiddag heerlijk op het water doorbrengen onder het genot van een hapje en verschillende drankjes. Wij hopen jullie hier natuurlijk allemaal te zien en er een gezellige middag van te maken met z’n allen! 

Wat: Boottocht 
Wanneer: donderdag 14 juni
Prijs: 5€ leden, 7,50 niet-leden
Tijd: 17:30- ongeveer 19:00


Contact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda
- 11-06: Docent-student activiteit
- 13-06: Eindfeest
- 14-06: Boottocht
- 18-06: Kroegcollege
- 20-06: ALV
- 21-06: REC Summer Festival

- 28-06: Barbecue

​​

ALV

Op 20 juni zal de laatste ALV van dit studiejaar plaatsvinden. Dit zal niet zomaar een ALV zijn, maar in deze ALV zal er gestemd worden op het kandidaatsbestuur. Daarom is het van belang om bij de ALV te zijn, laat jouw stem horen! Verhinderd? Dan kan je iemand machtigen. Op wie jullie gaan stemmen zien jullie op de foto hieronder, van links naar rechts: Saskia Planje, Holly van Ginkel, Veerle Lommers, Sabine Martens, Lise Prikanowski.  Daarnaast zal het meerjarenplan van bestuur 2017-2018 gepresenteerd worden. Verder zal er een update gegeven worden over de verhuizing van de bestuurskamer en van de AVG-wet.

Wanneer? Woensdag 20 juni
Hoe laat? 17.00 tot ongeveer 19.00
Waar? REC A2.08

 

Barbecue
Hoi allemaal!

Na ons grote succes van het Cycling Dinner is het weer zo ver: een nieuw etentje dat de DinerCo organiseert! Met een barbecue willen wij als DinerCo het studiejaar samen met jullie afsluiten, dus we hopen jullie allemaal te zien op donderdag 28 juni vanaf 18:00 uur. De precieze locatie volgt nog, dus houd de nieuwsbrief en Facebook goed in de gaten! De prijzen zijn 5,50 euro voor leden en 8,50 euro voor niet-leden.
De aanmeldingen zijn vandaag om 13.00 geopend.

WAT: Comenius BBQ!
WANNEER: donderdag 28 juni vanaf 18.00 uur
WAAR: Dakterras dichtbij de UvA
HOEVEEL: 5,50 euro voor leden en 8,50 euro voor niet-leden
AANMELDEN kan via deze link.

 

Bijles TMLS

Heb je moeite met leren voor Toegpaste Methodeleer en Statistiek en kijk je nu al op tegen het tentamen van 28 juni? Gelukkig heeft Comenius, in samenwerking met De Bijlespartner,  een stoomcursus van 9 uur georganiseerd, zodat je vol zelfvertrouwen het tentamen ingaat! Deze cursus zal alle stof behandelen en door middel van theorie-uitleg en oefenopgaven jouw slagingskans vergroten!

De cursus vindt plaats op:
Vrijdag 15 juni 13.00-16.00
Donderdag 21 juni 14.00-17.00
Vrijdag 22 juni
14.30-17.30​

Leden van Comenius krijgen €20 korting (nu €79 ipv €99)! Schrijf je snel in via deze link want VOL = VOL!

Kroegcollege Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafd blijft nog altijd een onderwerp waarover veel gesproken wordt binnen het werkveld van de (ortho)pedagoog en onderwijzer. Hoe kunnen we hier het best mee omgaan en wat betekend het eigenlijk wanneer een kind of volwassene hoogbegaafd is?
 
Is hij/zij gewoon heel slim of zitten er meer kanten aan dit verhaal? Dit en hoe je er mee om kan gaan wordt besproken binnen het kroegcollege.
 
En dat allemaal terwijl jij lekker onderuitgezakt aan het genieten bent van een lekker hapje en drankje in de Common Room.
 
Twee heel interessante sprekers zullen ons deze avond wegwijs maken binnen het onderwerp hoogbegaafdheid.

Wanneer: 18 juni 19.30-21.30
Waar: Common Room
Kosten: Leden €1,- en niet-leden €2,-


**Bij volledige aanwezigheid is er een colloquiumpunt te verdienen!**


Openingstijden
 
Maandag:     10.45 tot 16.00
 
Dinsdag:       10.45 tot 16.00

Woensdag:    10.45 tot 16.00
                   
Donderdag:   
10.45 tot 16.00

Vrijdag:         10.45 tot 16.00

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer C0.07
1018 WV Amsterdam



Postadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 







This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp