Copy

Nieuwsbrief van 19 maart 2018, week 12

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 12.


Bestuur 2018/2019 gezocht.

Semester 2 is begonnen en dat betekent dat wij alweer op zoek zijn naar het volgende bestuur van Comenius, Bestuur 2018/2019. Aanmelden voor het hiervoor kan al door je cv en motivatiebrief te sturen naar sollicitatiecommissie@comenius-uva.nl.
Kijk dit Facebook filmpje en kijk hoe jij kan solliciteren naar een bestuursfunctie.
Aanvullende informatie kan je vinden via deze link naar de website.

De komende weken zal in elke nieuwsbrief één van de vijf functies in het bestuur worden uitgelicht. Deze week: de commissaris sociaal. Nina aan het woord:

Commissaris Sociaal (voormalige commissaris commissies)
 
Ben jij de nieuwe commissaris sociaal?
 
Vanaf volgend jaar zal de functie commissaris commissies binnen Comenius niet meer bestaan, hiervoor in de plaats komt de naam commissaris sociaal.
Als commissaris sociaal ben je verantwoordelijk voor verschillende zaken die gerelateerd zijn aan het sociale aspect binnen studievereniging Comenius. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de organisatie van de feesten en borrels, de studiereis, diners en verschillende sociale activiteiten binnen de vereniging. Dit doe je samen met de verschillende commissies waarvan jij als coördinator ook deel uitmaakt. Verder sta je als commissaris sociaal dicht op de leden en vorm je zo de schakel tussen de leden en het bestuur. Het is daarom fijn als commissaris sociaal dat je het leuk vindt nieuwe sociale contacten aan te gaan binnen de vereniging en je iedereen er zich thuis probeert te laten voelen. Tot slot houdt de commissaris sociaal zich ook bezig met het organiseren van het jaarlijkse Fv-FMG feest. Dit is het feest dat door de faculteit maatschappij en gedragswetenschappen georganiseerd wordt. Voor de organisatie van dit feest ga je nauw samenwerken met de bestuursleden van de andere studieverenigingen van de faculteit. Zo leer je ook de mensen van de andere studieverenigingen goed kennen. Voor de commissaris sociaal elke week weer anders met verschillende activiteiten en veel uitdagingen.
 
Ben jij iemand die het leuk vindt om zich actief in te zetten voor onze studievereniging, die het leuk lijkt verschillende sociale evenementen te organiseren en die het leuk vindt met veel verschillende dingen tegelijkertijd bezig te zijn?  Schrijf dan nu je sollicitatiebrief naar
sollicitatiecommissie@comenius-uva.nl. Voor verdere vragen of toelichting op de functie kan je gewoon een keertje langskomen in de kamer (vrijdag 10:45-16:00) of een mailtje sturen naar commissariscommissies@comenius-uva.nl


Bijles Toetsende Statistiek

Heb jij hulp nodig met Toetsende Statistiek maar heb je geen tijd om in 1 week een cursus te volgen? Vanaf 10 april start de 3-weekse cursus Toetsende Statistiek, waarbij je wekelijks 3 uurtjes uitleg en oefengaven krijgt van onze ervaren docente Pien. Schrijf je vóór 20 maart in en ontvang de Early Bird korting van €10, naast de korting voor Comeniusleden van €20!!!

Kun jij op: 
Di 10 april 12.30-15.30
Di 17 april 12.30-15.30
Di 24 april 12.30-15.30 


Schrijf je dan snel in via deze link en vergroot je kansen om het tentamen op 1 mei te halen! 


Stijldansen
 
Heb jij altijd al willen dansen als een professional? Of gewoon een kijkje willen nemen in de danswereld? Dan is dit je kans! Meld je vanaf donderdag aan voor de Workshop Stijldansen van dinsdag 17 april om 19.30.
 
Tijdens de workshop krijgen we de basis te leren van de Chachacha en de Quickstep. Het maakt dus niet uit of je al iets verder gevorderd bent of dat je nog nooit een van deze dansen gedaan hebt. Het is leuk voor iedereen!
 
Dus pak je vriendje of vriendinnetje bij de hand en kom gezellig met ons dansen :) TOT DAN!Contact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda
- 21-03: Borrel
- 23-03: Alumni-activiteit LOOP
- 30-03: Studiereis Sofia

- 11-04: FMG-feest
- 17-04: Cursus stijldansen


Aangepaste openingstijd bestuurskamer maandag 19 maart

Lieve leden,

Het is ons altijd een genoegen jullie te ontvangen op de bestuurskamer en gezellig te kletsen een theetje te drinken en jullie vragen te beantwoorden. Maar helaas kan dat deze week een uur minder. In verband met omstandigheden zal de bestuurskamer op maandag 19 maart pas om 12.00 open gaan (in plaats van 10.45). Vanaf 12.00 zien we jullie graag!
Paasborrel
Over 2 weken is het weer tijd voor Pasen, maar Jan Amos zit dan lekker in Sofia. Maar niet getreurd! Er is alsnog een kans om gezellig met Comenius Pasen te vieren, ook al ga je niet mee op reis. Aankomende woensdag hebben wij weer een borrel in café Nota Bene en dit zal geheel in het thema van Pasen zijn. Wij hebben er al zin in!
Extra buitenlandvoorlichting
Ben jij hogerejaars student Pedagogische wetenschappen of Onderwijswetenschappen en wil jij volgend jaar het 2e semester in het buitenland studeren?
Op maandag 7 mei organiseren we een extra voorlichting over de Erasmus-uitwisseling en de aanmeldprocedure. Van 15:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom in zaal REC-C3.06 om al je vragen te stellen. Ook is het mogelijk je vragen te stellen aan een ervaringsdeskundige!

FMG-feest: Music Roulette
Woensdag 11 april is het dan eindelijk zover, het enige echte FMG-feest. Samen met de andere 7 verenigingen van de FMG organiseert Comenius Music Roulette. Bij dit spetterende feest zal elke vereniging een ander muziekgenre vertegenwoordigen. Comenius representeert het genre ROCK! Haal die strakke leren legging dus maar uit de kast en oefen alvast op je luchtgitaar skills. Meld je snel aan voor dit spektakel, er zijn maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar!
Aanmelden kan via deze link. 
We hopen jullie allemaal op 11 april te zien!

Wat: Feest Music Roulette
Wanneer: woensdag 11 april
Waar: club Panama
Hoelaat: 23:00-4:00 (deuren sluiten om 00:30)
Kosten: 6€ voor leden en 7€ voor niet-leden
Openingstijden
 
Maandag:     12.00 tot 16.00
 
Dinsdag:       10.45 tot 16.00

Woensdag:    10.45 tot 16.00
                   
Donderdag:   
10.45 tot 16.00

Vrijdag:        10.45 tot 16.00

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer C0.07
1018 WV AmsterdamPostadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp