Copy

Nieuwsbrief van 9 oktober 2017, week 41

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 41!


* Familie-avond *
 
Vinden jouw ouders, lievelingstante, broers, zussen, vriend, vriendin het leuk om een kijkje te nemen in jouw studie? Op donderdag 2 november kan je ze meenemen naar de Familie-avond! De avond begint om 19.00 uur met een lekker bakje koffie. Op deze avond zal er vervolgens een mini-college onderwijswetenschappen en een mini-college pedagogische wetenschappen gegeven worden door twee van onze favo-docenten gevolgd door een mini-werkgroep.
 Aanmelden kan vanaf donderdag 12 oktober om 17.00 uur via onze website.
 
Even alles op een rijtje:
Wat: Familie-avond
Waar: UvA
Wanneer: Donderdag 2 november
Tijd: 19.00 – 21.30


Symposium #1 'Als hechten niet meer vanzelf gaat'

Attentie Attentie! Het eerste symposium van dit jaar zal binnenkort plaatsvinden. 12 oktober zal het onderwerp 'hechtingsproblematiek' aan bod komen waarbij twee interessante sprekers zijn uitgenodigd om hun verhaal en onderzoek hierover met ons te delen. Zo komt Esther Groenewegen vertellen over haar eigen ervaring met haar onveilig gehechte kind. Zij heeft een boek hierover geschreven bedoelt voor leerkrachten genaamd 'Monster in de klas' en zij spreekt met ouders en professionals over hechtingsproblematiek. Als je nieuwsgierig bent kan je alvast kijken op
www.alshechtennietvanzelfgaat.nl om je alvast te verdiepen in het symposium. Ook komt Geert Jan Stam  s spreken over zijn onderzoek. Dus los van één colloqiumpunt wat te verdienen is bij aanwezigheid wil je dit niet missen!

Het symposium zal plaatsvinden op donderdag 12 oktober van 19.30 tot 21.30. De zaal (REC.C1.03) zal open gaan om 19.15. Leden van Comenius betalen 1 euro toegang en niet-leden 2 euro. 
Zien we jullie daar? Meld je nu snel aan via de website van Comenius.


#Throwback bierproeverij

Afgelopen donderdag was het dan zover; de bierproeverij van Gebrouwen door Vrouwen. Tijdens deze proeverij kregen de deelnemers vijf heerlijke biertjes te proeven: Gin Weizen, Bloesem Blond, Tricky Triple, Gember Goud en Donker wit. Naast de ingrediënten van de biertjes werd er ook meer verteld over hoe de naam Gebrouwen door Vrouwen tot stand is gekomen, hoe zij nu te werk gaan, de omvang van Gebrouwen door vrouwen en de verdere ambities. Aan het einde van de proeverij waren er nog wat biertjes over, welke de deelnemers mee naar huis mochten nemen om nog even na te genieten. Al met al was de allereerste activiteit van dit jaar een groot succes!


Contact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda
- 12-10: Symposium Hechtingsproblematiek
- 18-10: Borrel #3
- 2-11: Familie-avond

Bestuur voorgesteld.
Deze week: de commissaris commissies
Hoi lieve leden. Mijn naam is Nina en ik ben dit jaar de commissaris commissies van Comenius. Dit houdt in dat ik de coördinatie heb over een groot aantal commissies. Mijn functie is heel erg divers, zo coördineer ik de studiereis maar ook bijvoorbeeld de verschillende symposia. Ik vind het onwijs leuk dat ik door mijn functie nauw samenwerk met de actieve leden van Comenius. Verder werk ik op vele verschillende plekken en ben ik vaak te vinden in het nachtleven van Amsterdam. Ik speel ook op hoog niveau klassieke muziek op een accordeon, ja dit is echt waar. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op een van de activiteiten. Ik vind in real life kletsen nog veel gezelliger dus kom snel een keertje langs in de kamer, mij zul je hier in elk geval op donderdag vinden. Liefs, Nina. 


Openingstijden
 
Maandag:     10:45 tot 16:00
 
Dinsdag:       10:45 tot 16:00

Woensdag:    10:45 tot 16:00
                   
Donderdag:   
10:45 tot 16:00

Vrijdag:        10:45 tot 16:00

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer C0.07
1018 WV AmsterdamPostadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp