Copy

Nieuwsbrief van 4 juni 2018, week 23

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 23.


Vacature BijlesAcademie

Ben jij student Universitaire Pabo, Onderwijskunde en/of Pedagogische wetenschappen?  Voor het aankomende schooljaar 2018/2019 zoeken we jou!

Wij zijn momenteel bezig onze organisatie verder te professionaliseren en daarvoor gaan we graag een samenwerking aan met je!
Het zal in eerste instantie gaan om de vorming en uitvoering van bijles trajecten voor basisschool leerlingen. Hier kun je veel van jezelf en je kennis in kwijt. Daarnaast doen we veel op het gebied van onderwijsontwikkeling; denk aan leren-leren trainingen, Cito training, studie coaching en leermiddelen ontwikkeling. Ook voor dit alles hebben we jouw expertise hard nodig.

Wie zijn wij?
De BijlesAcademie is een bijles- en huiswerkorganisaties met diverse locaties in Amsterdam, Amstelveen en Utrecht opgericht door Olivier Wijnen en Iro Edobor. 
De BijlesAcademie kenmerkt zich doordat we groei van zelfvertrouwen op nummer 1 zetten. Betere schoolpresaties volgen dan. We zien dat persoonlijke aandacht enorm bijdraagt aan het zelvertrouwen van een kind/scholier.

Wat bieden we jou?
-een organisatie waar je de ruimte hebt om te groeien en mee te denken
-flexibiliteit, alles in overleg
-een goede bijverdiensten

Graag zien we je reactie tegemoet, liefst voor 1 september 2018. We plannen vervolgens een ontmoeting en hopen je daarna op korte termijn welkom te heten binnen het team!
Je kunt mailen naar: 
info@bijlesacademie.nl
Voor meer informatie over onze organisatie kun je kijken op: www.bijlesacademie.nl


 


 


STUDENT-DOCENT ACTIVITEIT

Nu de tentamens voorbij zijn is het weer tijd om leuke dingen te plannen! Dus zet maandag 11 juni in je agenda, want van 17.00-19.00 kan je onder het genot van een biertje/wijntje/frisje poolen met je favo docenten en medestudenten. Aanmelden is niet verplicht, maar iedereen die zich van te voren aanmeldt krijgt van ons een welkomstdrankje! Wacht niet langer en meld je meteen aan via de site: www.comenius-uva.nl/activiteiten

Wat: Poolen voor studenten en docenten
Wanneer: maandag 11 juni
Tijd: 17.00 – 19.00 (vrije inloop)
Waar: Poollokaal de Gracht (tegenover de UvA)
Kosten: Gratis

 


Eindfeest Comenius x Pegasus

**Aanmeldingen feest morgen (maandag 4-06) om 16.00 open**

Op 13 juni is het dan eindelijk zo ver: het langverwachte zomerse eindfeest. Voor het laatste feest van dit studiejaar hebben wij de handen ineengeslagen met Pegasus en zal het op een (on)bewoond eiland plaatsvinden! Het zal een prachtige avond worden vol met gezelligheid, drankjes en muziek. Dus zoek jij nog de perfecte manier om het studiejaar met je vrienden af te sluiten? Dan moet je 13 juni zeker komen! Het kost je (bijna) niks en je krijgt er een hele leuke avond voor terug. Schrijf je dus vanaf vandaag in via de website: www.comenius-uva.nl.Wij hebben er in ieder geval al zin in!!

Liefs,
De FeBo

Waar: Rolling Rock Kitchen
Wanneer: 13 juni van 22:30-03:00
Prijzen:
Leden: € 4,50
Niet-leden: € 6,50​


Boottocht

**Aanmeldingen gaan vandaag (4-06) om 12.00 open!**

Op 14 juni staat de altijd gezellige Comeni boottocht weer op de planning. We zullen de namiddag heerlijk op het water doorbrengen onder het genot van een hapje en verschillende drankjes. Wij hopen jullie hier natuurlijk allemaal te zien en er een gezellige middag van te maken met z’n allen! 

Wat: Boottocht 
Wanneer: donderdag 14 juni
Prijs: 5€ leden, 7,50 niet-leden
Tijd: 17:30- ongeveer 19:00


Contact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda
- 05-06: ALU (Actieve Leden Uitje)
- 06-06: Borrel
- 11-06: Docent-student activiteit

- 13-06: Eindfeest
- 14-06: Boottocht
- 18-06: Kroegcollege
- 20-06: ALV
- 21-06: REC Summer FestivalBarbeque
 
Dag lieve Comenianen,
 
Inmiddels hebben we iets meer informatie over het spetterende laatste diner. Dit wordt een (hopelijk) zomerse, maar vooral erg smaakvolle barbecue! Deze zal op donderdag 28 juni, en niet ver van Roeterseiland, plaatsvinden. De precieze locatie volgt nog. Wat wel vast staat, is dat je veel en lekker eten en drinken zult krijgen voor 5,50 euro voor leden en 8,50 euro voor niet-leden. Jullie zijn van harte welkom om 18.00 uur, om gezamenlijk op toepasselijke en bourgondische wijze dit mooie Comenius-jaar af te sluiten! Houd de nieuwsbrief en facebook in de gaten voor meer updates over de aanmeldingen en definitieve locatie. 

 
Liefs, de Dinercommissie
Bijles TMLS

Heb je moeite met leren voor Toegpaste Methodeleer en Statistiek en kijk je nu al op tegen het tentamen van 28 juni? Gelukkig heeft Comenius, in samenwerking met De Bijlespartner,  een stoomcursus van 9 uur georganiseerd, zodat je vol zelfvertrouwen het tentamen ingaat! Deze cursus zal alle stof behandelen en door middel van theorie-uitleg en oefenopgaven jouw slagingskans vergroten!

De cursus vindt plaats op:
Vrijdag 15 juni 13.00-16.00
Donderdag 21 juni 14.00-17.00
Vrijdag 22 juni 13.00-16.00

Leden van Comenius krijgen €20 korting (nu €79 ipv €99)! Schrijf je snel in via deze link 
want VOL = VOL!


Comeni Karaoke Borrel 

Even huilen want het is alweer maandag, maar niet getreurd want over twee dagen mag je weer helemaal losgaan! Woensdag is namelijk de enige echte Comeni Karaoke Borrel! Kom samen met ons biertjes drinken en liedjes zingen. We gaan er een onvergetelijke avond van maken en hopen jullie natuurlijk allemaal te zien en vooral te horen! 

Klik hier voor het evenement.
 
Liefs, de Febo 
 
Wat: Comeni Karaoke Borrel 
Waar: feest café Knallen bij Riche!!!
Tijd: v.a 20:00

 
Kroegcollege Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafd blijft nog altijd een onderwerp waarover veel gesproken wordt binnen het werkveld van de (ortho)pedagoog en onderwijzer. Hoe kunnen we hier het best mee omgaan en wat betekend het eigenlijk wanneer een kind of volwassene hoogbegaafd is?
 
Is hij/zij gewoon heel slim of zitten er meer kanten aan dit verhaal? Dit en hoe je er mee om kan gaan wordt besproken binnen het kroegcollege.
 
En dat allemaal terwijl jij lekker onderuitgezakt aan het genieten bent van een lekker hapje en drankje in de Common Room.
 
Twee heel interessante sprekers zullen ons deze avond wegwijs maken binnen het onderwerp hoogbegaafdheid.
 
 
Wanneer: 18 juni 19.30-21.30
Waar: Common Room
Kosten: Leden €1,- en niet-leden €2,-


**Bij volledige aanwezigheid is er een colloquiumpunt te verdienen!**
 


Openingstijden
 
Maandag:     10.45 tot 16.00
 
Dinsdag:       10.45 tot 16.00

Woensdag:    10.45 tot 16.00
                   
Donderdag:   
10.45 tot 16.00

Vrijdag:         10.45 tot 16.00

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer C0.07
1018 WV AmsterdamPostadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp