Copy

Nieuwsbrief van 1 april 2018, week 14

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 14


Bestuurskamer deze week gesloten 
Lieve leden,
Deze week is de kamer gesloten in verband met de reis. Vanaf volgende week zijn we weer aanwezig en zien we jullie graag om bij te kletsen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Tot dan!

(Info)Bestuursuurtje bestuursjaar
Woensdag 10 april om 15:00 uur is het weer tijd voor het volgende bestuursuurtje en omdat de sollicitaties voor het nieuwe bestuur dan nog open zijn, wordt het een informatie uurtje over wat een bestuursjaar inhoudt. Heb je dus nog vragen of ben je gewoon in het algemeen benieuwd naar wat het nu betekent om een bestuursjaar te doen kom dan vooral even langs! Het hele bestuur zal aanwezig zijn en ook een deel van de sollicitatiecommissie. Het wordt overigens niet heel saai en serieus want we zullen zorgen dat er wat lekkers is voor jullie en we gaan het lekker gezellig maken! 

Kroegcollege
Heb jij je nog niet aangemeld voor het jaarlijkse kroegcollege? Doe dit dan snel via de website: www.comenius-uva.nl
Het zal gaan over ‘Gezond eten en bewegen in de Amsterdamse voorschool’, super interessant dus! Je krijgt een colloquiumpunt en twee consumpties van ons, wat wil je nog meer?

Borrel
Volgende week donderdag is het eindelijk weer tijd voor een borrel! Deze avond zullen we zonder Pegasus borrelen maar wees niet getreurd want wij zullen er alles aan doen om het minstens net zo gezellig te maken als altijd! Kom je ook?
Paas Fondue
Heb jij nog niks te doen op woensdag 17 april? Kom dan met ons kaasfonduen voor maar €6,50! Aanmelden kan via de site: www.comenius-uva.nl


Kaartverkoop gala start deze week
Lieve allemaal, houd de avond van donderdag 2 mei vrij in jullie agenda, want dan zal het Comenius gala plaatsvinden! Houd facebook in de gaten voor meer informatie. De kaartverkoop start op 2 april: wees er op tijd bij

Tip van de studieadviseurs
We zoeken voor de klankbordgroep van het UvA-brede programma Onderwijslogistiek een student die bij POW studeert. Het gaat in ieder geval om deelname aan twee sessies van een half dagdeel tot de zomer. Mocht je het leuk vinden dan is het mogelijk langer betrokken te zijn bij dit project.

Het gaat erom dat je het leuk vindt om (kritisch) mee te kijken naar en denken over verbeterde onderwijslogistieke processen, zoals bijvoorbeeld het roostersysteem van de UvA. Het gaat hierbij vooral om het perspectief van de student.
Meer weten of je aanmelden? Mail naar projectleider 
Enneke Tuinhof.


Contact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda
- 31-3 - 7-4: Studiereis
- 8-4: Kroegcollege
- 10-4: Bestuursuurtje info bestuur
- 10-4: FMG-feest
- 11-4: Borrel
- 15-4: Masterspeeddaten
- 17-4: Paasfondue


Solliciteren  
Wij zijn momenteel hard op zoek naar enthousiaste leden die in het bestuur willen. Lijkt een bestuursjaar echt super tof en weet je al zeker dat je wil gaan solliciteren maar weet je niet zeker wat je daarvoor moet doen? Of twijfel je nog heel erg maar lijkt het je opzich wel leuk? Kijk dan vooral even op www.comenius-uva.nl. Op de site hebben we onder het kopje solliciteren alle info neergezet die je nodig hebt om te solliciteren maar er staat ook informatie over wat een bestuursjaar nu precies inhoudt en welke functies er zijn. De periode waarin je jouw sollicitatie kan opsturen is van 18 maart 2019 tot en met 19 april 2019 23:59 uur. Als je nog vragen hebt kun je die altijd stellen aan de ZoekCo (Lise, Saskia en Veerle). 

MASTERSPEEDDATE EVENT
De vierde activiteit van de EduCo is een feit: wij organiseren een masterspeeddate event voor jullie. De formule is simpel: van elke master die de UvA aanbiedt, hebben wij docenten en studenten verzameld met wie jullie in gesprek kunnen gaan. Het gaat om de masters:
  • Orthopedagogiek
  • Forensische orthopedagogiek
  • Youth at Risk
  • Preventieve jeugdhulp en opvoeding
  • Researchmaster
  • Onderwijswetenschappen
WAT: Masterspeeddate event
WANNEER: Maandag 15 april, van 17:00 - 19:00 uur
WAAR: Roeterseiland, gebouw B
KOSTEN: 1 euro leden, 2 euro niet-leden
 
De aanmeldingen zijn vanaf NU open, dus meld je snel aan via de website: www.comenius-uva.nl

Comenius Trui
De truien zijn binnen!! Als je er een besteld hebt ligt deze met je naam erop te wachten in de kamer en kun je hem vanaf volgende week maandag op komen halen. Heb je er geen besteld en denk je nu oeps dat had ik nog willen doen? Niet getreurd er zijn namelijk nog truien beschikbaar! Bestellen kan via www.comenius-uva.nl onder het kopje merchandise. Kosten: 17,50.


Openingstijden
 
Maandag:   gesloten
 
Dinsdag:     gesloten

Woensdag:  gesloten
                   
Donderdag: gesloten


Vrijdag:      gesloten

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer B1.05
1018 WV AmsterdamPostadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp