Copy

Nieuwsbrief van 7 mei 2018, week 19

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 19.


Borrel: bekendmaking kandidaatsbestuur
Even wat gezellig nieuws op deze maandag…. de borrel komt er alweer aan! De volgende borrel zal in het thema staan van de bekendmaking van het kandidaatsbestuur van Comenius. Kunnen jullie net als wij niet wachten om te weten wie het nieuwe bestuur van Comenius worden en wil je er als eerste bij zijn? Schrijf dan woensdag 16 mei groot in je agenda KANDIDAATSBESTUUR BEKENDMAKINGSBORREL. 
Wij hopen jullie allemaal te zien woensdag 16 mei! 


Kroegcollege
Tot onze enorme spijt moeten wij het kroegcollege van 15 mei helaas verplaatsen. Door afzeggingen van sprekers zijn wij genoodzaakt het kroegcollege te verplaatsen van 15 mei naar maandag 18 juni. Wij hopen jullie dan alsnog allemaal te zien en nogmaals excuses voor deze verplaatsing! 
 
Liefs, AcCo 


Comeniuskamer dicht
Lieve leden,

Koningsdag is pas net geweest, maar er komt alweer een nieuwe feestdag aan. Namelijk Hemelvaartsdag. Tijdens dit hemelvaartweekend is de UvA op zowel 10 mei en 11 mei gesloten en de Comeniuskamer daardoor ook. Wij wensen jullie een lekker weekend en gaan zelf ook lekker genieten!


Bestuursstudent gezocht!
Het College en de Graduate School of Child Development and Education zijn voor komend academisch jaar op zoek naar een bestuursstudent die het bestuur van de opleidingen Pedagogische wetenschappen en Onderwijswetenschappen wil ondersteunen en adviseren bij het onderwijsbeleid. De bestuursstudent wordt benoemd voor 1 dag in de week voor de periode van een jaar (vanaf 1 september 2018). Inschaling geschiedt als student-assistent. Wij zoeken een proactieve student Pedagogische of Onderwijswetenschappen die zowel organisatorisch als beleidsmatig sterk en leergierig is. Wil je meer weten over deze leuke en veelzijdige baan, neem dan contact op met de huidige bestuursstudent, Farah Ouazizi (
f.ouazizi@uva.nl) of met het hoofd van het Onderwijsbureau, Katrijn Raaijmakers (k.raaijmakers@uva.nl).


Data Buitenlandvoorlichting en verplichte eerstejaarsvoorlichting
Graag willen de studieadviseurs van POW nog een tweetal data bij jullie onder de aandacht brengen. Op 7 mei vindt de buitenlandvoorlichting plaats in REC C3.06 . Daarnaast is op 14 mei de eerstejaarsvoorlichting van 13:00-15:00 uur in REC C0.01 Dit is een verplichte bijeenkomst voor alle eerstejaarsstudenten. Het is een bijeenkomst over het vervolg van je studie. Neem de keuzeplattegrond die je in de werkgroep gemaakt hebt hier mee naartoe.

Contact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda
- 09-05: Cycling Dinner
- 16-05:Kandidaatsbestuur Bekendmakingsborrel
- 17-05: Student-Docent scriptie prijsuitreikingCOLLOQUIUMPUNT VERDIENEN DOCENT- SCRIPTIE PRIJSUITREIKING

Donderdag 17 mei vindt de docent- en scriptie prijsuitreiking plaats in de theaterzaal van CREA! Een feestelijke middag waarbij er twee docenten en een werkgroepdocent een prijs krijgen uitgereikt en de drie beste masterscripties van POW. Afsluitend is er een borrel in CREA. Meld je snel aan want vol=vol. Aanmelden kan via deze link.SAVE THE DATE
Op maandag 11 juni krijg jij de mogelijkheid om je favo docent uit te dagen voor een potje poolen! Aanmelden kan vanaf 17 mei 13.00 uur. Iedereen die zich aanmeldt krijgt een gratis welkomstdrankje.

Wat: Poolen voor studenten en docenten
Wanneer: maandag 11 juni
Tijd: 17.00 – 19.00 (vrije inloop)
Waar: Poollokaal de Gracht (tegenover de UvA)
Kosten: Gratis


Openingstijden
 
Maandag:     10.45 tot 16.00
 
Dinsdag:       10.45 tot 16.00

Woensdag:    10.45 tot 16.00
                   
Donderdag:   
Gesloten

Vrijdag:        Gesloten

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer C0.07
1018 WV AmsterdamPostadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp