Copy

Nieuwsbrief van 2 oktober 2017, week 40

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 40!


Praktijkdagcommissie
Lijkt het jou leuk om je wat meer te verdiepen in de mogelijkheden die er zijn na een studie POWL? Vind je het interessant om in contact te komen met mensen uit de praktijk, en een avond vol sprekers met praktijkervaring te organiseren? Meld je dan nu aan voor de Praktijkdag Commissie. Deze commissie organiseert de Comenius praktijkdag. Tijdens deze praktijkdag komen er allerlei sprekers uit de praktijk aan het woord. Enthousiast geworden om dit evenement te organiseren? Geef je dan nu op voor de praktijkdag commissie via de website.


Symposium #1 'Als hechten niet meer vanzelf gaat'
Attentie Attentie! Het eerste symposium van dit jaar zal binnenkort plaatsvinden. 12 oktober zal het onderwerp 'hechtingsproblematiek' aan bod komen waarbij twee interessante sprekers zijn uitgenodigd om hun verhaal en onderzoek hierover met ons te delen. Zo komt Esther Groenewegen vertellen over haar eigen ervaring met haar onveilig gehechte kind. Zij heeft een boek hierover geschreven bedoelt voor leerkrachten genaamd 'Monster in de klas' en zij spreekt met ouders en professionals over hechtingsproblematiek. Als je nieuwsgierig bent kan je alvast kijken op
www.alshechtennietvanzelfgaat.nl om je alvast te verdiepen in het symposium. Ook komt Geert Jan Stamps spreken over zijn onderzoek. Dus los van één colloqiumpunt wat te verdienen is bij aanwezigheid wil je dit niet missen!

Het symposium zal plaatsvinden op donderdag 12 oktober van 19.30 tot 21.30. De zaal (REC.C1.03) zal open gaan om 19.15. Leden van Comenius betalen 1 euro toegang en niet-leden 2 euro. 
Zien we jullie daar? Meld je nu snel aan via de website van Comenius.


Bierproeverij
Bier alleen voor echte mannen? Daar denken deze zussen anders over. Zij brouwen samen hun eigen bier  en krijgen steeds meer bekendheid met hun merk. Op donderdag 5 oktober van 15:30-16:30 organiseert Comenius in samenwerking met Gebrouwen door Vrouwen een bierproeverij. Onder het genot van een hapje zullen we 5 verschillende biertjes mogen proeven. Leden kunnen mee voor 7,50€ voor niet leden is het 9€. Leden hebben bij deze activiteit voorrang op niet-leden mochten er teveel aanmeldingen zijn. Meld je snel aan, want vol=vol! Aanmelden kan via de website.

#Trowback Introductieweekend
Na een weekend voor gezelligheid zijn wij gister weer vertrokken uit het mooie Friesland. Het introductieweekend stond in het teken van kennismaking en natuurlijk heel veel gezelligheid! In verschillende teams is er dit weekend fanatiek gestreden tijdens de subquiz, het beerpongtoernooi, boerengolf en de Crazy 48. Natuurlijk is er ook gefeest en was er tijd om bij te komen tijdens een yogasessie van de IntroCo en een mooie kanotocht. 


Contact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda
- 3-10: Constitutieborrel
- 4-10: Borrel Nr. 3/ after-introweekend
- 5-10: Bierproeverij - Gebrouwen door Vrouwen
- 12-10: Symposium Hechtingsproblematiek


Bestuur voorgesteld.
Deze week: de vicevoorzitter
Hi lieve leden! Mijn naam is Fenna en ik ben dit jaar de vice-voorzitter van Comenius. Dit houdt onder andere in dat ik het contact met externe partijen onderhoud, de bijlessen met de Bijlespartner regel en het congres organiseer. Het zijn erg diverse taken, maar dat is juist wat ik zo leuk vind aan mijn functie. Verder werk ik in de horeca en ben ik lid van een studentenkorfbalvereniging. Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij activiteiten van Comenius! Elke woensdag ben ik in de kamer te vinden, dus kom gerust een keertje langs om te kletsen, leren of als je vragen hebt. 


Openingstijden
 
Maandag:     10:45 tot 16:00
 
Dinsdag:       10:45 tot 16:00

Woensdag:    10:45 tot 16:00
                   
Donderdag:   
10:45 tot 16:00

Vrijdag:        10:45 tot 16:00

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer C0.07
1018 WV AmsterdamPostadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp