Copy

Nieuwsbrief van 11 december 2017, week 50

Comenius

Nieuwsbrief

Hoi <<First Name>>,
Hierbij ontvang je de Comenius nieuwsbrief van week 50!


Vaccinatie ‘wel of niet prikken?'

Het vaccineren van je kind, van levensbelang of niet? Het vaccinatieprogramma is een hot item en wordt tegenwoordig veel ter discussie gesteld. In ons aankomend symposium hebben wij een aantal sprekers uitgenodigd die deze vraag van beide kanten zullen belichten. Het symposium zal plaatsvinden op donderdag 25 januari van 19.30 tot 21.30. De kosten voor leden van Comenius zijn 1 euro en voor niet-leden 2 euro. Zien we jullie daar? Aanmelden kan vanaf woensdag 10 januari om 12.00 uur via onze website: http://www.comenius-uva.nl/activiteiten.html

Even alles op een rijtje:
Wat: Symposium Vaccineren
Waar: UvA Roeterseiland
Wanneer: Donderdag 25 januari 2018
Tijd: 19.30 – 21.30 uurHET GALA!

Lieve leden,
 
eindelijk is het zover, na heel wat telefoontjes en mailtjes is de locatie voor HET GALA bekend!! De locatie van het gala is dit jaar op een zeer bijzondere plek iets buiten het centrum van Amsterdam en aan het water. Namelijk bij…*tromgeroffel*  Blijburg aan Zee!!! Het diner en feest zullen op dezelfde plek plaatsvinden. Ook is deze locatie heel goed te bereiken met het OV, er gaat om het half uur namelijk een bus richting centraal station. Dus trek die mooie jurk of dat fancy pak maar aan, en meld je aan!!!
 
Wat: HET gala
Waar: Blijburg aan Zee 
Wanneer: 19 januari
Tijden: 
19:00 aanvang diner 
19:30 diner
22:00 aanvang feest 
03:00 einde feest 
 
Prijzen: 
Early bird tickets:
Leden: 10.- diner & 5.- feest 
Niet Leden: 17,50 diner & 7,50 feest
 
Let op! Naar het diner mag je als lid één niet lid meenemen. Naar het feest mag je met zoveel niet-leden komen als je wil! 
De aanmeldingen gaan a.s. woensdag 13 december om 17:00 uur open!!
 
Liefs, 
de DinerCo en de FeBoBijles Beschrijvende statistiek

Comenius organiseert in samenwerking met de BijlesPartner bijlessen voor beschrijvende statistiek! Tijdens een 9 uur durende cursus verspreid over 3 dagen wordt je klaargestoomd voor het tentamen. Comeniusleden krijgen hierbij een korting van 20 euro! Meld je snel aan via deze link.De Taalwinkel

De Taalwinkel is een online adviespunt voor studenten en medewerkers van de HvA en UvA. Er staan filmpjes op over presentatietechnieken, studenten kunnen online taaltoetsen maken of aan de hand van een stappenplan aan hun scriptie werken. Bezoek de website voor meer informatie.


Commissies stellen zich voor. Deze week: de SymCo
Hi allemaal, 

Wij zijn Bo, Emma, Monique en Merlijn en dit jaar zijn wij de Symposiumcommissie! Wij hebben er heel erg veel zin in om voor jullie 4 verschillende interessante symposia te organiseren, en wij hopen dat jullie ze net zo leuk gaan vinden als wij het organiseren ervan. 

Ons eerste symposium staat al gepland. Deze zal 25 januari plaatsvinden met als onderwerp: Vaccineren, ja of nee? 

So save the date en hopelijk tot dan! 

Liefs, Symco


Contact


sfs_icon_facebook.png
sfs_icon_rss.1.png
sfs_icon_forward.png

Agenda
- 13-12: Oudejaarsborrel/ Afscheidsborrel
- 19-01: Gala
- 25-01: Symposium: Vaccinatie 'wel of niet prikken?'
- 09-02: FV-FMG activiteit: 'Internet: Connect or Reject?'


Oudejaarsborrel/ Afscheidsborrel
Op woensdag 13 december zal de ’oudejaarsborrel’ plaatsvinden. Deze borrel is bijzonder om 2 redenen: Allereerst zal dit alweer de laatste borrel van dit kalender jaar zijn. Daarnaast zal het de laatste borrel zijn die bij de Havelaar zal plaatsvinden, omdat wij vanaf het nieuwe jaar op een andere locatie zullen borrelen. Kom dus gezellig met ons het jaar afsluiten en afscheid nemen van de Havelaar. Tot dan!


Meld je aan voor de studentweetraad 
Wij zijn op zoek naar 10 à 15 studenten die gedurende de pilot, die start in februari, mee willen denken met organisaties over vraagstukken op pedagogisch en onderwijskundig gebied. Graag zien we jou terug in ons team! Naast de rol van adviseur die je aanneemt, is er ook ruimte voor thee en koekjes, teambuilding, loopbaan trainingen en meer! 
 
Interesse of vragen? Mail voor vrijdag 12 januari naar studentweetraad@uva.nl
Meer informatie? Kijk op onze website www.studentweetraad.nl of op onze Facebook en Instagram (@studentweetraad).


Overstappen naar een andere verzekering en steun Comenius
Zit jij eraan te denken om over te stappen naar een andere verzekeringsmaatschappij? Heel goed, dat kan je namelijk bakken met geld schelen! Daarnaast kan je Comenius vanaf nu ook een handje helpen met jouw overstap. Door via Sponserkliks naar Independer ta gaan kan je met jouw overstap (22,50!) sponsorpunten voor Comenius verdienen. Kan je met jouw gierige gedrag ook nog karmapunten verdienen ;)
 
Stap nu over en help ons een handje!
Ga naar onze website en scrol naar beneden en klik op Sponsorkliks of ga meteen naar
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?show=all
 
Onze dank is groot!
 
Liefs,
De AqcuiCoBijles onderzoeksmethodologie
Heb jij het tentamen van onderzoeksmethodologie niet gehaald? Keep calm! Comenius organiseert in samenwerking met de Bijlespartner een goede training, zodat je de herkansing met vlag en wimpel haalt. Bij deze training krijg je een up to date boekje met theorie en oefenvragen. Deze driedaagse training die in totaal 9 uur bedraagt zal voor Comeniusleden in plaats van 99 euro, 79 euro zijn! Schrijf je snel in via deze link!


DE ACQUICO ZOEKT JOU
De acquisitiecommissie zoekt een nieuw commissielid! Ben jij iemand die het leuk vindt om samen met een enthousiaste commissie op zoek te gaan naar sponsoren voor Comenius? Naast het zoeken naar bedrijven die graag hun vacatures etc promoten onder Comeniusleden gaan we dit jaar ook een nieuw evenement neerzetten met de acquisitiecommissie! Meld je snel aan door een mailtje te sturen naar
commissariscommissies@comenius-uva.nl

Openingstijden
 
Maandag:     10:45 tot 16:00
 
Dinsdag:       10:45 tot 16:00

Woensdag:    10:45 tot 16:00
                   
Donderdag:   
10:45 tot 16:00

Vrijdag:        10:45 tot 16:00

Studievereniging Comenius
Nieuwe Achtergracht 166
Kamer C0.07
1018 WV AmsterdamPostadres
Postbus 15789
1001 NG Amsterdam


 

Aan deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend en is onder voorbehoud.


06 55 40 95 87
comenius-fmg@uva.nl


 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging Comenius · Nieuwe Prinsengracht 130 G.S-10 · Amsterdam, Noord Holland 1018VZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp