Copy
Nieuwsbrief Ballonfiësta Barneveld, mei 2016
Bekijk in uw browser

Op naar de 34e editie van de Ballonfiësta!

Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 augustus vindt de 34e editie van Ballonfiësta Barneveld plaats. Dat lijkt nog ver weg, maar achter de schermen zijn bestuur en vrijwilligers al volop aan de slag. We hebben de leerpunten van vorig jaar meegenomen in ons draaiboek en gaan er alles aan doen om ook van deze editie weer een feest te maken. Voor duizenden ballonliefhebbers uit de regio, maar zeker ook voor al onze sponsors en hun relaties. Diverse bedrijven uit de regio hebben al aangegeven dat zij ons ook dit jaar steunen als sponsor. We hopen dat u net zo enthousiast bent. In deze nieuwsbrief ontdekt u meer over de sponsormogelijkheden en stellen we ons sponsorteam aan u voor. 

Met vriendelijke groet,
Jack de Jong
Voorzitter Stichting Internationale Ballonfiësta Barneveld

Sponsorpakketten geoptimaliseerd

Elk jaar genieten duizenden mensen van de Ballonfiësta. Dat is alleen mogelijk dankzij de steun van tientallen lokale en regionale bedrijven. Steunt u ons ook? Als sponsor kunt u relaties met alle egards ontvangen op ons VIP-terras en netwerken in een unieke ambiance. De sponsorpakketten zijn dit jaar verder geoptimaliseerd op basis van de wensen van ondernemers. Bekijk ze snel in onze nieuwe sponsorbrochure.

Ons sponsorteam helpt u graag

Heeft u vragen over de sponsorbrochure of over sponsoring van Ballonfiësta Barneveld? Stuur dan een e-mail naar ons sponsorteam of neem contact op met één van de ondernemers in het team. Het sponsorteam bestaat uit Marco van Delen (06-54260888), Etiën van de Beek, Paul Kamphuis en Dik van den Hoorn. Zij helpen u graag verder!
 

Eric Druijff: bedankt voor je inzet!

Hij begon als vrijwilliger bij de brug en was later ruim zes jaar lang penningmeester van Ballonfiësta Barneveld, het evenement dat hij zelf vergelijkt met een middelgroot bedrijf. Gedreven waakte hij over de financiële gezondheid van Ballonfiësta Barneveld en mede dankzij hem kan het evenement tegen een stootje. Eric: bedankt! 
Lees hoe Eric Druijff terugblikt op zijn periode als penningmeester

Onze nieuwe penningmeester

Ik ben Theo Hartgers en ik ben getrouwd met Rianne en samen hebben we drie kinderen die allemaal op het voortgezet onderwijs zitten. In het dagelijks leven ben ik ondernemer. Mijn bedrijf heet Zonnepanelen op het Dak en wij installeren grote zonnepaneleninstallaties door heel Nederland in voornamelijk de agrarische sector. Ik hou van lekker eten en goede wijn en geniet erg van water- en wintersport. Naast mijn werk en hobby’s ben ik bestuurslid van een aantal stichtingen, waaronder met ingang van begin 2016 dus ook penningmeester van de Ballonfiësta. Toen ik gevraagd werd voor deze functie hoefde ik niet lang na te denken. De Ballonfiësta is een erg leuk evenement waarvan ik elk jaar weer geniet. Naast dat het een prachtig Barnevelds evenement is voor jong en oud, vind ik het ook mooi dat we proberen geld op te halen voor goede doelen in de gemeente Barneveld. Dit geeft het evenement wat mij betreft een extra mooi tintje.

Nieuwe aanpak sponsorbijeenkomst

De sponsorbijeenkomst wordt in een nieuw jasje gestoken! De bijeenkomst vindt dit jaar niet in het najaar plaats, maar staat gepland op woensdag 5 april 2017. Het bestuur heeft met een aantal sponsoren die al jaren verbonden zijn aan het evenement gesproken over de sponsorbijeenkomst. Al jaren wordt de bijeenkomst in het najaar gehouden als terugblik op het jaar en werden de donaties aan de doelen bekend gemaakt. Terugkijken is nodig, maar vooruitkijken is veel effectiever! Om die reden wordt de bijeenkomst vanaf nu in het voorjaar belegd. Rond deze periode staat het programma al in de steigers en is de afweging om als sponsor deel te nemen aan het evenement beter af te stemmen op het aanbod van de organisatie. 
@ballonevent
/ballonfiesta
ballonfiestabarneveld.nl
Copyright © 2016 Ballonfiësta Barneveld