Copy
Nieuwsbrief Ballonfiësta Barneveld, juni 2016
Bekijk in uw browser

BDUmedia blijft hoofdsponsor Ballonfiësta

BDUmedia heeft het hoofdsponsorschap verlengd tot 2019. Er zijn afspraken gemaakt over het vorig jaar gezamenlijk opgezette multimediaproject, met informatieverschaffing en reclame-uitingen op vier grote LED­-schermen op de Koeweide. Daarnaast verzorgt BDUmedia, naast (nieuws)berichten in de Barneveldse Krant en op barneveldsekrant.nl, vanaf dit jaar ook berichtgeving in een aantal regionale uitgaven van BDUmedia. BDUmedia vindt het volgens directeur/uitgever Wiljo Klein Wolterink belangrijk om een dergelijk groot lokaal evenement te blijven ondersteunen. ,,De Ballonfiësta is een goede promotie voor Barneveld en de opbrengst gaat naar plaatselijke goede doelen.''

Foto (v.l.n.r.): salesmanager René Houweling en directeur/uitgever Wiljo Klein Wolterink van BDUmedia en secretaris Arie van Herk en voorzitter Jack de Jong van Ballonfiësta Barneveld.

Nieuwe website Ballonfiësta Barneveld in de lucht

Niet alleen offline wordt er hard gewerkt aan Ballonfiësta Barneveld, dat gebeurt ook online. Recent heeft BenedenBoven de website van het evenement vernieuwd. Het Barneveldse webbureau ontwikkelde een responsive website die qua techniek, uitstraling en functionaliteit weer helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd. Zo is de website perfect te raadplegen vanaf je smartphone of tablet. Bij de levering van de website is een serviceovereenkomst en een sponsorovereenkomst tot en met 2019 afgesloten. Hiermee verbindt BenedenBoven zich aan het evenement. ,,Ballonfiësta Barneveld is een prachtig Barnevelds evenement en met name de donaties aan goede doelen in de Barneveldse gemeenschap spreken ons erg aan. De nieuwe website is fris en zeer gebruiksvriendelijk, we hebben er met veel plezier aan gewerkt en zijn trots op het resultaat", aldus Bart van de Glind van BenedenBoven. Op de foto zie je hem in de ballonmand samen met zijn collega's Ronald Jesse en Emiel Brunekreef, net als Arie van Herk en Jack de Jong namens Ballonfiësta Barneveld.

Kinderen vergeten ziekte even in de ballon

Stichting Onze Ballon (SOB) neemt zieke kinderen en hun familie mee de lucht in voor een mooie en spannende ballonvaart. Zo kunnen ze even hun ziekte vergeten. Op woensdag 17 augustus mogen tijdens de Ballonfiësta Barneveld vier ernstig zieke kinderen uit de gemeente Barneveld samen met een familielid, vriendje of vriendinnetje gratis mee in de SOB-luchtballon. Kent u iemand die in aanmerking komt? Meld hem of haar dan aan via e-mail, o.v.v. uw contactgegevens en beknopte informatie over de ziekte van het kind. Uw aanvraag wordt door de SOB beoordeeld en in overleg wordt besloten of het zieke kind met begeleider voor een vaart in aanmerking komt.

Sponsor worden van de Ballonfiësta?

De Ballonfiësta is alleen mogelijk dankzij de steun van tientallen lokale en regionale bedrijven. Steunt u ons ook? Als sponsor kunt u uw relaties met alle egards ontvangen op ons VIP-terras en netwerken in een unieke ambiance. Bekijk snel onze nieuwe sponsorbrochure voor de sponsorpakketten, die dit jaar zijn geoptimaliseerd op basis van de wensen van ondernemers. Heeft u vragen over sponsoring van Ballonfiësta Barneveld?  E-mail ons sponsorteam of neem contact op met één van hen:  Marco van Delen (06-54260888), Etiën van de Beek, Paul Kamphuis en Dik van den Hoorn. Zij helpen u graag verder!

Vacature bestuurslid sponsorzaken

Na jaren van betrokken inzet doet Marco van Delen i.v.m. toegenomen werkzaamheden bij zijn werkgever Hellingman een stap terug als bestuurslid sponsorzaken van de Ballonfiësta. Hij blijft wel als ambassadeur betrokken, maar we zoeken dus een opvolger. Een enthousiaste teamspeler, met leidinggevende ervaring, contacten in het bedrijfsleven, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor marketingkansen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij secretaris Arie van Herk via e-mail, incl. korte opsomming van kennis, ervaring en motivatie.

Vink verlengt sponsorcontract tot en met 2019

Vink is ook de komende vier jaar subhoofdsponsor van Ballonfiësta Barneveld. Het Barneveldse bedrijf brengt al vele jaren de infrastructurele- en civiele ervaring in die nodig is voor de inrichting van het Ballonfiësta-terrein. Dit jaar levert Vink drie extra bruggen en alle benodigde bouwketen, rijplaten, afzethekken, afvalcontainers, middelen en materialen die nodig zijn voor het evenement. Henk Vink: ,,De Ballonfiësta is een Barnevelds evenement waar ondernemers op informele wijze elkaar ontmoeten en waar het publiek in groten getale veelal in gezinsverband naartoe komt. Laagdrempelig en voor alle leeftijden. Zie onze bijdrage als een cadeau aan de Barneveldse gemeenschap."
 
Foto (v.l.n.r.): Arie van Herk, Jack de Jong, directeur Henk Vink van Vink en SIBB-bestuurslid Richard van der Zande. 

Uw reclame op opvallende LED-schermen?

Ook dit jaar staan er vier grote LED-schermen (20 m2) op de Koewei. De perfecte manier om uw bedrijfsboodschap onder de aandacht te brengen van duizenden bezoekers. Omdat op de schermen ook programma-informatie wordt getoond, is de attentiewaarde groot. Kies voor vier avonden uit 10x, 20x, 30x, 40x of 50x 4 seconden voor respectievelijk € 100, € 200, € 300, € 400 of € 500 exclusief btw. Meer informatie vindt u op onze website. Hier vindt u de template voor uw boodschap. 
@ballonevent
/ballonfiesta
ballonfiestabarneveld.nl
Copyright © 2016 Ballonfiësta Barneveld