Copy

2 juli 2016: Het weekbericht van weblog iBerthy,  'Living in Thailand'. Nieuwe artikelen op de startpagina.

Niet schrikken: zwemmende giftige reuzenduizendpoten in Thailand.

De Royal Thai Embassy in Den Haag en de Thaise gemeenschap in Nederland organiseren wederom het Thailand Grand Festival op het Plein in Den Haag,
op zaterdag 2 juli van 12.00 tot 20.00 uur. Toegang is gratis.

The daily dangers of working as a Bangkok transgender sex worker.

Miss Grand Thailand 2016
De winnares van de Miss Grand Thailand verkiezing komt uit het zuiden, uit Songkhla. Zie foto.

Een 26-jarige Nederlandse vrouw is zaterdag in Thailand overleden nadat ze in Chiang Mai van de vijfde verdieping is gestort. De politie probeert te achterhalen wat de jonge vrouw heeft bewogen. Op internet wordt getwijfeld aan zelfmoord en de suggestie gewekt dat ze misschien is geduwd. De vrouw was in Chiang Mai voor een handelsconferentie van Unicity.

In een shoppingmall in Chiang Mai wordt een zang- en dans-wedstrijd georganiseerd waaraan vele scholen uit de stad deelnemen en waarin het gebruik van drugs (Yaba) wordt veroordeeld. Misschien helpt het een beetje in dit land waar veel Yaba gebruikt wordt. In de Thaise gevangenissen zitten 270.000 mensen lange straffen uit, waarvan 70% veroordeeld is voor drugsgebruik of handel. foto

De Miss Grand Thailand wordt gehouden. Alle 77 provincies sturen hun mooiste miss in een prachtige jurk. Op de nieuws-pagina de miss van Chiang Mai (zwart) en de miss uit Sukhothai. 

A review of Revamped Siam Discovery.

Four pre-schoolers drowned in a creek in Khuang Nai district on Wednesday evening, raising fresh concerns about the safety of community ponds and brooks.

In Sansai, in de buurt van Chiang Mai,  zijn 2 kinderen van 9 en 11 jaar positief op het Zika virus getest. Het gebied rond hun woonhuis is het afgezet. De kinderen maken het goed.

De, niet Thailand, moppen pagina is bijgewerkt.

De leukste, mooiste en gevaarlijkste video’s zijn hier te zien.

Thailand in 360 graden foto’s met Google streetview.

De leukste, mooiste en gevaarlijkste video’s zijn hier te zien.

Op de nieuwspagina  staan 10-tallen nieuws-feiten met links naar de originele berichten. Deze nieuwspagina wordt dagelijks meerdere malen bijgewerkt. Bij ‘breaking news‘ verschijnt er per direct een extra bericht.

Op Flickr staat de grote Thailand foto-serie.
iBerthy op Instagram.
Facebook pagina iBerthy.
Het weerbericht.
De prijs van het Thaise goud.
De wisselkoers van de Thaise Baht en valuta calculator.

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com