Copy

6 augustus 2016: Het weekbericht van weblog iBerthy & Sifaa.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In een muzikale optocht lopen leerlingen met de teachers van een lokale school door het dorp om de bevolking op te roepen te gaan stemmen. Meer foto's.

Deze maand staan vrouwen centraal in Thailand. Van tropische stranden en luxe spa’s met beauty behandelingen, tal van activiteiten en speciale kortingen, vrouwelijke reizigers worden deze maand volledig in de watten gelegd.

Een politie-agent schoot het vriendje van zijn dochter dood in het kantoor van de officier van justitie. Het vriendje zat daar om gehoord te worden over roekeloos rijden op de scooter, waarbij de dochter van de agent het leven liet. De agent heeft het vermoeden dat de dood van zijn dochter opzet was, omdat zij zouden gaan trouwen, maar naar later bleek dat het vriendje al getrouwd was. Zie Foto

Op zondag 7 augustus is er in Thailand een referendum over de grondwet van Thailand. Het ministerie van buitenlandse zaken heeft vanmiddag het reisadvies een update gegeven. Thailand kent een traditie van ongeregeldheden tijdens en rond verkiezingen. Toeristen wordt in de update van het reisadvies gevraagd politieke bijeenkomsten en demonstraties te vermijden. Vanwege het referendum is er  geen alcoholverkoop van zaterdag 6 augustus 18.00 uur t/m zondag 7 augustus 24.00 uur. Indien de nieuwe grondwet door de bevolking wordt afgewezen blijft premier Prayut aan.

Zonneschijn
Regenseizoen klinkt heel dreigend, soms is het dat ook, maar zoals je op onderstaande weekend foto’s ziet kan het ook prachtig weer zijn, al zie je verder op in de bergen de donkere wolken aankomen. Meer foto's

Sex tourism crackdown targets brothels and underage prostitutes.

coffeetop
Een coffeeshop in Thailand heeft een verleidelijk menu presentatie voor klanten, met name mannen. Het menu is gedrukt op topjes, gedragen door rondborstige serveersters.

In Thailand werden in de periode 2009-2013 jaarlijks 30.000 vrouwen en kinderen verkracht. Dat komt neer op 82 verkrachtingsgevallen per dag. De alarmerende cijfers komen van de databanken van de Nationale Politie en het Nationale Research Instituut.

VIDEO: Elephants give out election leaflets in Thailand.

Thai poultry workers cry fowl amid claim they ‘slept on floor next to28,000 birds’.

Annual buffalo racing held in Thailand. Bekijk de fraaie foto’s.

Cruel hazing practices on students revealed in shocking photos.

Wie na een paar hectische dagen de rust van de Thaise binnenlanden wil bezoeken en een inkijkje wil in de flora en fauna van het land, doet er goed aan een bezoek te brengen aan Khao Yai National Park.Relatieve rust.

Op de nieuwspagina  staan 10-tallen nieuws-feiten met links naar de originele berichten. Deze nieuwspagina wordt dagelijks meerdere malen bijgewerkt. 

Hier tref je mijn pagina's op Facebook, Instagram en Flickr.

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com