Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

13 januari 2017: Het weekbericht van weblog Sifaa.nl

Recycling en watergebruik in Thailand

Als gevolg van de overstromingen in het zuiden zijn 36 mensen omgekomen en worden 2 vermist. Er wordt meer zware regenval verwacht. De overstromingen leggen het openbaar vervoer in de regio volledig plat. Twee bruggen op de snelweg richting zuiden zijn dinsdag ingestort, en ook het treinverkeer ligt plat omdat het water de sporen heeft ontregeld.

Dashcam video. Bus crash kills driver and injures 12 students. (eerste 2 minuten doorzappen)

Zaterdag 14 januari is het kinderdag in Thailand. In veel steden en dorpen worden leuke dingen voor de kids georganiseerd. Maandag is het teachers day.

Stadspark in Chiang Mai city. Breng eten mee of koop het daar en alle duiven zijn je vrienden.

Krokodillen die in het zuiden ontsnapt zijn door de overstromingen worden gejaagd door de dorpelingen. Een kleintje krijg je zo te pakken en een grote krokodil is het haasje en gaat op de BBQ. Zie foto

Deze pappaya, ca 20 cm lang, kochten we op de markt voor 10 baht. Het is maar een kleintje, de meeste vruchten zijn een stuk groter en kosten dan 20 tot 25 baht. Ooit had ik…..zie Thais fruit

Mijn mooiste foto van deze week staat op deze pagina.

Raar? Toch waar!  11/01/2017: In de woning van de strenggelovige Henk K. uit Bunschoten, vader van negentien kinderen, speelden zich volgens het Openbaar Ministerie (OM) de afgelopen vijftien jaar gruwelijke taferelen af. De man verschijnt morgen voor het eerst voor de strafrechter. Als het Henk K. niet zinde..... Raar? Toch waar!

Op de nieuwspagina nog 10-tallen nieuws-feiten meer, met links en foto's naar de originele berichten. Deze pagina wordt dagelijks meerdere malen bijgewerkt. 

Eerdere nieuwsberichten zijn hier te lezen.

button-instagram button-twitter  button-facebook 

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com
 This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sifaa · Sa-nga Ban (sub district) · Doi Saket, Thailand 50220 · Thailand

Email Marketing Powered by Mailchimp