Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

17 september 2016: Het weekbericht van weblog iBerthy & Sifaa.nl
 

scheef
De scheef getrokken mond van een 17-jarig meisje uit Nakhon Ratchasima is het resultaat van een koffiemok die een leraar naar haar gooide. De school-verzekering  heeft de ouders ฿ 40.000 gegeven, de ฿ 80.000 die de leraar bood is geweigerd omdat het ziekenhuis de kosten van operaties begroot op ฿ 300.000

De verhoging van het minimumdagloon (nu ฿ 300) is uitgesteld. Het Central Wage Committee gaat een panel vormen voor berekening  van de hoogte.

One Night In Bangkok: My Favorite Sukhumvit Sois.

Zo’n 400.000 docenten met een gemiddelde schuld van ฿ 250.000 bij de bank kunnen gebruik gaan maken van een staatslening waarbij de rente op 4% gesteld wordt. Dit om te voorkomen dat zij als wanbetaler op de zwarte lijst van het National Credit Bureau komen.

Robin
Onze dochter Robin is 20 maanden, ze is met van alles vlot alleen echt praten lukt nog niet zo. Ze kletst wel je oren van je hoofd, maar alleen in onverstaanbare baby-taal. Op school, in haar klas, is ze de jongste, de meeste kinderen zijn 2 jaar en ouder. Maar Robin…..lees verder

One night, two years ago tomorrow, Zaw Lin and his friend Wai Phyo were playing guitar and drinking beer on a beach. Today they are locked up in Thailand’s most notorious prison for a crime they say they didn’t commit.

De bemanning van een vrachtvliegtuig uit Indonesie ontsnapten aan een drama na landing zonder achterwielen.

Hotel zonder managers in Chiang Mai.

Beslist bekijken: Exploring Bangkok on Buses.

10 Things I Fear The Most Living In Thailand.

Thailand has recorded about 200 cases of Zika since January, making it a country with one of the highest numbers of confirmed cases in the region.

Farang doden, het is een beetje crazy pagina, maar klik hier als je wilt kijken.

‘HELL ON EARTH’ Brit traveller spent nightmare week in cockroach-infested Thai prison because handwash leaked on his passport.

In Bangkok zijn 21 nieuwe besmettingen met het Zika-virus vastgesteld. Een zwangere vrouw is inmiddels zonder complicaties bevallen.

Op de nieuwspagina staan links en foto's naar onderstaande nieuwsberichten:
Overstromingen in hartje Sukhothai, op deze vrijdagmorgen, ondanks dat de oevers van de Yom rivier zijn opgehoogd. Delen van het centrum zijn afgezet. foto's
Extensive flooding in North from Rai depression.
Dit 16-jarig meisje uit Nakhon Sawan vertegenwoordigt volgend jaar Guan Yin, de Chinese godin van barmhartigheid. Tijdens het Chinese Nieuwjaar gaat zij in de kleding van de godin in een optocht door de stad. Twintig maagden tussen 16 en 20 jaar streden om deze eer, Tassayaporn werd uitgeloot als winnares.
Embankment collapse blamed for causing flooding in Sukhothai.
Riverside Design Dropped Under Cloud of Plagiarism Charges.
Floods in Lampang, Phayao, Phetchabun and Phichit.
Three-star general implicated in illegal logging.
Chiang Mai waterfalls closed after heavy rain.
Bangkok buildings need safety checks.

Op de nieuwspagina  staan nog 10-tallen nieuws-feiten meer, met links en foto's naar de originele berichten. De nieuwspagina wordt dagelijks meerdere malen bijgewerkt. 

Hier tref je mijn pagina's op Facebook, Instagram en Flickr.

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com
 This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sifaa · Sa-nga Ban (sub district) · Doi Saket, Thailand 50220 · Thailand

Email Marketing Powered by Mailchimp