Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Chiang Mai, 17 maart 2017: Het weekbericht van Sifaa.nl

Het mag dan maart en zomer zijn, in de provincie Loei vielen donderdag hagelstenen zo groot als eieren. De verpleegsters zien er de lol van in, maar beschermen zich met een paraplu. Kijk naar de foto's.

Het inmiddels beroemde fietspad rond de airport Suvarnabhumi, waar duizenden mensen per dag gebruik van maken, gaat vanaf 11 april voor 7 maanden dicht voor een zeer grote uitbreiding zoals: een fietspad voor wielrenners, een EHBO post, een food court en fietsenmakers. Bekijk de tekeningen hier.

The Bangkok Riverside Guide en nog meer, Bangkok’s newest park opens Mar 26

National Elephant Day marked in Ayutthaya, Thailand

Jiratchaya “Mo” Sirimongkolnawin was crowned Miss International Queen 2016 on Friday night at a contest known as the world’s largest and most popular transgender pageant. En een video staat hier.

Mass tourism is damaging Thailand’s paradise. Een video

Het Department of Special Investigation stopt na 3 weken zoeken op het enorme terrein van de Wat Phra Dhammakaya naar de ongrijpbare abt Dhammachayo. Zal wel een vervolg krijgen.

A Swiss man will go on trial on allegations he sexually abused more than 80 boys – some as young as nine years old – in Thailand, authorities in Switzerland said.

Matchfixing? Het lijkt er wel bijna op. In de Toyota Thai League vond deze week een duel plaats met opvallende fouten. De negatieve hoofdrolspeler tijdens Thai Honda Ladkrabang FC – Port FC (5-1) was…. 

Omstanders keken vreemd op toen een Westerse toeriste nabij een trekpleister
in Bangkok over straat liep zonder kleren aan. Politie probeerde de vrouw van in de 30 aan te spreken, maar tevergeefs. Video

De eisen voor het behalen van een rijbewijs in Thailand worden verzwaard. Kandidaten dienen 15 uur theorieles te volgen bij een rijschool die is erkend door het Land Transport Department. Die lessen mogen maximaal ฿ 6.000 kosten. Nu is 5 uur verplicht. Maar er zal meer moeten gebeuren wat betreft praktijk ervaring. In het verkeer is Thailand het op 1 na dodelijkste land ter wereld, waar er 80 verkeersdoden per dag vallen.

Negen maanden geleden werden 137 tijgers uit de beruchte Tiger Temple in Thailand geëvacueerd. Het onderzoek is nog altijd gaande, maar in de buurt nadert de bouw van een nieuwe dierentuin die tot 500 tijgers kan huisvesten zijn voltooiing.

De 72-jarige boeddhistische monnik Phra Ket-Thammukamo is tijdens een retraite die hij in afzondering doorbracht, doodgeslagen in een eucalyptus plantage in Ubon Ratchathani.

Bekijk mijn beste foto's van deze week, ze staan op deze pagina.

Op de nieuwspagina nog 10-tallen nieuws-feiten meer, met links en foto's naar de originele berichten. Deze pagina wordt dagelijks meerdere malen bijgewerkt. 

Eerdere nieuwsberichten zijn hier te lezen.

button-instagram button-twitter  button-facebook 

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com
 This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sifaa · Sa-nga Ban (sub district) · Doi Saket, Thailand 50220 · Thailand

Email Marketing Powered by Mailchimp