Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

22 september 2016: Het weekbericht van weblog iBerthy & Sifaa.nl


In een resort op Phuket is een 2 weken oud meisje gevonden door een man die flessen aan het verzamelen was. Politie is op zoek naar de moeder. Het kind verkeert in goede conditie, huilde niet eens, maar lachte naar haar ontdekker.

New Airbus has near-miss landing at Phuket.

Het aantal doden bij het boot-ongeluk op de Chao Phraya rivier in Ayutthaya is opgelopen tot 28, de zoektocht naar mer slachtoffers is gestaakt. Op de boot waren ca. 150 mensen aanwezig, de officiele capaciteit was slechts 50 personen. De 67-jarige kapitein is gearresteerd wegens roekeloos varen en te veel mensen aan boord, de man had geen vaarvergunning. Video

18 cars and trucks involved in a road accident in Surat Thani

Maakte de politie begin dit jaar een vreemde beurt toen zij een aantal oudere mensen in Pattaya arresteerden wegens gokken, terwijl zij bridge aan het spelen waren ….gisteren de overtreffende trap toen 8 bejaarden in Bangkok gearresteerd werden omdat zij domino speelden…… ja je leest het goed hoor!

Dwars door Chiang Mai met een originele fietstaxi, bekijk de foto’s.

Two Chiang Mai districts warned of flash floods 

In het Lumpini park, Bangkok, leven zo’n 400 varanen en dat begon een plaag te worden. Gisteren zijn zijn er zo’n 40 door dappere mannen gevangen en de dieren worden
gebracht naar het Khaoson Wildlife Breeding Centre in Chom Bung, in Ratchaburi, omdat grote aantal varanen het eco-systeem van het park kan schaden. zie foto

‘Ik ben de mooiste van deze markt’ riep de vrouw naar mij toen ik met mijn camera over de piepkleine mini markt liep, opzoek naar een mooi onderwerp. Bekijk haar en meer Thai girls.

Confronting the Child Sex Trade in Southeast Asia.

De markt in Doi Saket, Chiang Mai, bekijk de foto-serie. 

Vrouwen in de bouw. Heel normaal in Thailand. En ze doen ook het zware sjouwwerk en nog zwaarder het stucken. Vriendelijk lachen doen ze ook. Bekijk de serie. 

‘Sleepy’ in Thailand, bekijk de foto-serie.

Soi Ngam Dupli – The old backpacker neighbourhood of Bangkok.

Op de nieuwspagina  staan nog 10-tallen nieuws-feiten meer, met links en foto's naar de originele berichten. De nieuwspagina wordt dagelijks meerdere malen bijgewerkt. 

Hier tref je mijn pagina's op Facebook, Instagram en Flickr.

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com
 This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sifaa · Sa-nga Ban (sub district) · Doi Saket, Thailand 50220 · Thailand

Email Marketing Powered by Mailchimp