Copy

16 april 2016: Het weekbericht van weblog iBerthy'Living in Thailand' heeft ook nieuwe artikelen op de startpagina.

Het Songkran-nieuws is te lang om in deze nieuwsbrief te plaatsen, kijk daarom op iBerthy, tekst en foto's.

De uitgebreide foto-pagina met honderden foto's is hier te bekijken.

Er zijn te veel Tuk-Tuks in Thailand. Alleen in Bangkok al meer dan 9.000 en om die reden worden er geen nieuwe vergunningen afgegeven.

People in 47 provinces in the North, Northeast, Central and East have been warned to brace for summer storms from today to April 17.

Police said they have arrested more than 20,000 people on suspicion of involvement in various crimes nationwide, as authorities go to extra lengths to ensure the public is safe during the Songkran.

In tenminste 152 districten in 42 provincies zijn er watertekorten.  Natuurlijke waterbronnen drogen op, aldus het Royal Irrigation Department. Maar Songkran gaat door hoor!

Landelijk worden er 90.000 politie-agenten ingezet, met name om het verkeer te controleren op slecht rijgedrag en uiteraard het rijden onder invloed. Wordt je daarvoor gepakt, dan wordt je auto en rijbewijs voorlopig ingenomen. Thailand kampt met een zwaar verkeers-probleem. Maar liefst 5,1% van de doden zijn te wijten aan verkeersongevallen. Alleen in Namibië sterven meer mensen in het verkeer. Om die cijfers terug te dringen, willen de autoriteiten dronken chauffeurs confronteren met doden en moeten zij dienst gaan doen in een ziekenhuis, waar de verkeersdoden liggen.

De beste en leukste video's staan op de nieuwe video pagina die steeds aangevuld zal worden.

Op de nieuwspagina  staan 10-tallen nieuws-feiten met links naar de originele berichten. Deze nieuwspagina wordt dagelijks meerdere malen bijgewerkt. Bij ‘breaking news‘ verschijnt er per direct een extra bericht.

Op Flickr staat de grote Thailand foto-serie.
iBerthy op Instagram.
Facebook pagina iBerthy.
Het weerbericht.
De prijs van het Thaise goud.
De wisselkoers van de Thaise Baht en valuta calculator.

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com