Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

10 september 2016: Het weekbericht van weblog iBerthy & Sifaa.nl

park chiangmai
Het is zondag, het is zwaar bewolkt en dus is het lekker weer met zo’n 28 graden. Goede dag om eens met dochter Robin naar het stadspark in Chiang Mai te gaan. Behalve een fraai park treft je daar ook honderden hongerige duiven aan en als je food hebt meegenomen, dan zijn dat je vrienden hoor. Robin vond het prachtig. Meer foto's op iBerthy

Op de nieuwspagina staan links en foto's naar onderstaande nieuwsberichten:
Three Foreign Tourists Assaulted in One Night in Pattaya. 
Photo Essay: Frustrated Humans Face Off With Hungry Elephants.

Flash floods in Phangnga, Si Sa Ket.
Two patrolling soldiers wounded by bomb in Pattani.
De gevels van een pand bij de markt in Chatuchak, Bangkok,  zijn ingestort. Een grote ravage maar geen gewonden. De huizen waren al onbewoonbaar verklaard, maar meerdere mensen bleven er toch wonen.

Thailand verliest voor de 2e keer in 1 week, nu met 2-0 van Japan en ziet de kansen op deelname aan het WK-voetbal slinken.
Bij een bomaanslag in Narathiwat zijn een vader en zijn 4-jarige dochter om het leven gekomen. Negen anderen raakten gewond.

Thailand en Maleisië overwegen langs hun grens een muur op te trekken. Die moet de smokkel van mensen en goederen tegengaan en beletten dat naar Maleisië uitgeweken moslimrebellen van daaruit aanslagen plegen in Thailand.

Thai prison interview with an alleged top advisor to Silk Road.

How to Get a Thai Driving License: Wasteland Lessons, Car Park Testing, Difficult Theory & Making an Application

6 Things I Wish My Family & Friends Understood About Thailand.

48 hours in Vientiane.

Driehonderd huizen in Ayutthaya zijn onder water gelopen, nadat de Chao Phraya dam water loosde. De rivieren Noi en Chao Phraya tradenbuiten hun oever. Het water bereikte in de dorpen langs de rivier een hoogte van 80 cm.

Three people were killed and one injured when a car skidded across a road while negotiating a curve and rammed into a tree in Photharam early Sunday.

Op de nieuwspagina  staan 10-tallen nieuws-feiten met links en foto's naar de originele berichten. De nieuwspagina wordt dagelijks meerdere malen bijgewerkt. 

Hier tref je mijn pagina's op Facebook, Instagram en Flickr.

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com
 This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sifaa · Sa-nga Ban (sub district) · Doi Saket, Thailand 50220 · Thailand

Email Marketing Powered by Mailchimp