Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

king


14 oktober 2016:

Beste abonnee,

Het overlijden van Koning Bhumibol op 13 oktober is, ondanks de lange periode van ziekte, in Thailand toch aangekomen aan een enorme dreun. Veel mensen dragen vandaag een zwart of wit shirt. Toen ik mijn dochter naar school bracht was het ook een mooi gezicht dat alle teachers een fraai wit shirt droegen.
Het normale leven lijkt overigens gewoon door te gaan in het land.

Thailand zou Thailand niet zijn als er weer een mooi verhaal los komt. Zo zouden meerdere mensen in de afgelopen nacht zware mist boven het Grand Palace in Bangkok hebben gezien en hun verklaring is eensluidend: De Thaise koningen 1 t/m 8 zijn koning Bhumibol (nr 9) op komen halen. Mijn Thaise echtgenote Yui hecht er waarde aan.

Op de pagina over de koning en zijn familie staat geschreven wat er tot nu toe bekend is, de pagina wordt steeds bijgewerkt. De verwachting is dat er nog meer nieuws zal komen. Ook staan er op deze pagina foto's die ik vanaf de TV maakte. De foto-reportage zal de 
komende dagen steeds worden aangevuld.

Al het overige nieuws uit Thailand lijkt nu even onbelangrijk, maar veel nieuws is er wel, niet in deze nieuwsbrief deze keer maar ik verwijs nu even naar de nieuwspagina.  

Thaise groeten uit Chiang Mai

Berthy, Yui en Robin

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com
 This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sifaa · Sa-nga Ban (sub district) · Doi Saket, Thailand 50220 · Thailand

Email Marketing Powered by Mailchimp