Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

26 november 2016: Het weekbericht van weblog Sifaa.nl

Door een storing bij mijn provider is Sifaa.nl (ook voor mij) donderdag en vrijdag niet bereikbaar geweest. Het nieuws is om die reden korter dan normaal.

Affluent foreign residents over 50 will soon be able to apply for 10-year visas, a government spokesman said, but…..

22 november: Deze nacht was het slechts 3 graden bovenaan de Doi Inthanon. Het ‘natuurverschijnsel’ trekt duizenden Thaise toeristen, zie de video

8 Killed, 13 Injured in One Day in 3 Separate Traffic Accidents

Thailand’s Justice Minister Stands Firm on Removing Krathom and Marijuana from Narcotic Drug List

Een 66-jarige Nederlander is in Hua Hin in een zwembad gevallen. Bij zijn val nam hij een kabel en een lamp mee, waardoor hij onder stroom kwam te staan en overleed.

Thailand tiger farms: Hunting the traffickers

vis-3kleuren
Deze vis in de Thaise kleuren blauw, wit en rood bracht op een online veiling ฿ 53.500 op voor de gelukkige eigenaar, een amateur kweker. (ca. € 1400)

Het kabinet heeft besloten dat a.s. 5 december de verjaardag van koning Bhumibol, een vrije dag is. Verder zijn 2 en 3 januari vrije dagen, waardoor het nieuwjaarsweekend ontstaat van vier dagen. tw: van zaterdag 31 december t/m dinsdag 3 januari.  Verder is besloten om per1 januari het minimumloon met 5, 8 of 10 baht te verhogen, afhankelijk van de provincie. Sommige provincies krijgen er niets bij.

Op de nieuwspagina nog 10-tallen nieuws-feiten meer, met links en foto's naar de originele berichten. Deze pagina wordt dagelijks meerdere malen bijgewerkt. 

Eerdere nieuwsberichten zijn hier te lezen.

Hier tref je mijn pagina's op Facebook, Instagram en Flickr.

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com
 This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sifaa · Sa-nga Ban (sub district) · Doi Saket, Thailand 50220 · Thailand

Email Marketing Powered by Mailchimp