Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

3 februari 2017: Het weekbericht van Sifaa.nl

Op 2 februari 2017, was Yui jarig en dus gaan we naar de tempel om zegeningen voor het nieuwe levensjaar. De monnik heeft een envelop met inhoud plus een mand met van alles er in van Yui gekregen. Foto  Na het tempel-bezoek lunchen en daarna naar de massage. Vanavond uit eten.

Superparasieten die resistent zijn tegen meerdere malariamedicijnen zijn opgedoken in delen van Thailand, Laos en Cambodja. Wetenschappers waarschuwen dat deze parasieten de bestrijding tegen malaria bedreigen.

Doi Inthanon Guide: Highest Mountain In Thailand

Een 89 jarige Nederlander is aan boord van Qatar Airways’ Airbus overleden tijdens een vlucht van Doha naar Phuket.

Customs seize 2.9 tonnes of pangolin scales 

73-year-old Danish man arrested for allegedly buying sex from 17-year-old boy 

More than 100 people in Koh Samui, a popular Thai resort island, have been hit by dengue. Since early December, Koh Samui hospital has admitted 128 dengue patients.

The Chiang Mai Flower Festival 2017 will take place from 3-5 February. During the 3-day event, every corner and street in the city of Chiang Mai especially in and around the Suan Buak Hat Park will be adorned with variety of colourful flowers.

Iris Mittenaere uit Frankrijk wint the Miss Universe crown op 30 januari 2017 tijdens de verkiezing in Pasay city, the Philippines.  Zie hier de mooie dames.

De Thaise overheid is begonnen aan het scheiden van gevangenen op basis van seksuele geaardheid en gender identiteit met als doel ze over te plaatsen naar een gevangenis enkel en alleen voor holebi’s en transgenders.

Online train ticketing service starts Feb 1

De politie in Chachoengsao zoekt een jongeman die in een tempel een granaat heeft gegooid, waarbij 4 jongeren om het leven kwamen en 5 gewond. De verdachte, met een lang strafblad heeft al 20 keer gevangen gezeten, was nu vrij op borgtocht. Twee groepen jongeren kregen ruzie in de tempel, waarna de verdachte maar even een granaat naar binnen gooide. Update: Inmiddels zijn de 2 daders opgepakt.

In het zuiden van Thailand zijn door de overstromingen inmiddels 91 mensen overleden. Ook zijn er op dit moment nog 4 vermist. Verder zijn er meer dan 4.000 wegen zijn beschadigd, 38 bruggen en 2.336 scholen hebben schade opgelopen.

Mijn mooiste foto van deze week staat op deze pagina.

Op de nieuwspagina nog 10-tallen nieuws-feiten meer, met links en foto's naar de originele berichten. Deze pagina wordt dagelijks meerdere malen bijgewerkt. 

Eerdere nieuwsberichten zijn hier te lezen.

button-instagram button-twitter  button-facebook 

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com
 This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sifaa · Sa-nga Ban (sub district) · Doi Saket, Thailand 50220 · Thailand

Email Marketing Powered by Mailchimp