Copy

11 juni 2016: Het weekbericht van weblog iBerthy'Living in Thailand' heeft ook nieuwe artikelen op de startpagina.

Wij hielden een 3 daagse vakantie in Pai. De weg naar Pai is vanaf ons huis zo’n 200 km, maar vanwege de zeer vele bochten reden we dat in precies 4 uur, inklusief een koffiestop natuurlijk. We boekten van te voren het hotel Medio de Pai, in het centrum, een fijn hotel met een geweldig ontbijt buffet. De ruime kamers…. lees en kijk verder


Mannen met een Thaise vrouw die ‘vreemd gaan’ opgelet: Woman in Thailand chops off cheating husband’s penis. Video van het slachtoffer.

Eleven helpless passengers were killed after they were trapped in a passenger van that overturned and caught fire on the Bangkok-bound motorway in Chon Buri’s Mueang district Friday night. foto’s

De Thaise Hotels Association vraagt de overheid in te grijpen bij de speedboten trips en de veiligheid van de toeristen te garanderen. De afgelopen 2 weken alleen al waren er 3 ongelukken waar 4 speedboten bij betrokken waren, er 6 toeristen om kwamen en 60 gewond werden.

De beroemde boeddhistische Tijgertempel moet weer open, mét een aantal van de tijgers die onlangs zijn geëvacueerd. Maar de monniken die er zo’n puinhoop van hebben gemaakt, die moeten weg.

Uit de hele wereld stromen gelukwensen binnen voor de Thaise koning Bhumibol Adulyadej. Die viert donderdag zijn 70-jarig regeringsjubileum.

Koning Bhumibol vandaag 70 jaar op de troon.

One Tambon One Product fair, zie de foto’s.

Botsing tussen 2 speedboten bij koh Phi Phi, 2 doden en 26 gewonden.

De Europese Unie heeft Thailand gewaarschuwd om binnen een maand actie te ondernemen ter verbetering van de visserij en de arbeidsomstandigheden. Gebeurt dat niet dan dreigt een importverbod op Thaise visproducten, hetgeen een enorme strop zou worden.

Bij Koh Samet zijn zeker 30 toeristen gewond geraakt toen de speedboot waarin zij zaten op een ander vaartuig botste. De gewonden zijn overgebracht naar diverse ziekenhuizen.

Een hotel op het eiland Koh Chang is ingestort. Er is 1 dode en 6 anderen werden ingesloten door het puin, maar werden gered.

Bij een bezoek aan de Tiger-tempel ontdekte de politie in een vriezer de lichamen van veertig ingevroren welpen. Volgens non-gouvernmentele organisaties als Wildlife Friends Foundation Thailand kunnen de dode welpen gebruikt worden voor traditionele medicijnen, vooral populair in het naburige China.

In de tijgertempel, die thans ontruimt wordt, zijn in een vriezer 40 baby-tijgers gevonden. Foto’s.

Koh Tao murders appeal reveals shocking new evidence suggesting unfair trial and wrongful convictions.

De leukste, mooiste en gevaarlijkste video’s zijn hier te zien.

Op de nieuwspagina  staan 10-tallen nieuws-feiten met links naar de originele berichten. Deze nieuwspagina wordt dagelijks meerdere malen bijgewerkt. Bij ‘breaking news‘ verschijnt er per direct een extra bericht.

Op Flickr staat de grote Thailand foto-serie.
iBerthy op Instagram.
Facebook pagina iBerthy.
Het weerbericht.
De prijs van het Thaise goud.
De wisselkoers van de Thaise Baht en valuta calculator.

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com