Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

Chiang Mai, 31 maart 2017: Het weekbericht van Sifaa.nl

Very heavy rain had hit the area taking motorists and locals by surprise around 11.30 am. One man climbed out of the passenger side of his vehicle as it literally floats in the floodwaters. Video

Zeldzame tijgers gevonden in Thailand. In een Thais nationaal park is een nieuwe populatie van Indo-Chinese tijgers gevonden. Dat is goed nieuws, want de tijgersoort is bijna uitgestorven.

Three die in windstorms, 28 provinces affected 

Eigenaars van minibusjes willen vrijdag in staking gaan omdat ze de kosten van een verplichte GPS installatie niet kunnen ophoesten. Bovendien willen zij niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer passagiers weigeren de veiligheidsgordel om te doen. Ook willen ze dat het maximum aantal passagiers niet naar 13 maar naar 15 gaat.

Songkran celebration on Khao San road is still allowed with “No powder, No water guns, No Sexy Dress, No Alcohol” 

Voetballen in Thailand, hoe ben je daar in vredesnaam terechtgekomen?
“Toen ik in de A1 van het voormalige Young Boys zat, kon ik via een agent samen met een bevriende teamgenoot op proef komen bij een club in de Thai Premier League.

22 hurt when bus, pickup collide in rain 

Een vreemde dag. Nadat we dochter Robin naar school brachten kon ik niet zoals gewoonlijk gaan fietsen, want ik moest naar Immigration voor de zogenaamde 90 dagen melding.

Summer storms trouble Isan, more rains to come 

Iedere dag als we dochter Robin van school halen maakt Yui een kort praatje met een van de dienstdoende jufs, om te horen hoe de dag vergaan is. Gisteren duurde het praatje wat langer en……

De in Thailand gevangenzittende Tilburgse coffeeshophouder Johan van Laarhoven moet in Nederland komen getuigen in de civiele procedure die zijn advocaten hebben aangespannen tegen de Nederlandse staat. Rechter-commissaris D. Glas  heeft de Nederlandse staat opgedragen om dat te regelen.

Songkran komt er aan! Voor de 1 een feest, terwijl de ander het liefst de hele dag in bed blijft. Van 13 tot 15 april wordt het Thaise nieuwe jaar gevierd (2560) Bekijk de video die ik van een vorige editie in Chiang Mai city maakte en bezoek de uitgebreide Songkran pagina.

Bekijk mijn beste foto's voor deze week, ze staan op deze pagina.

Op de nieuwspagina nog 10-tallen nieuws-feiten meer, met links en foto's naar de originele berichten. Deze pagina wordt dagelijks meerdere malen bijgewerkt. 

Eerdere nieuwsberichten zijn hier te lezen.

button-instagram button-twitter  button-facebook 

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com
 







This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sifaa · Sa-nga Ban (sub district) · Doi Saket, Thailand 50220 · Thailand

Email Marketing Powered by Mailchimp