Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

18 november 2016: Het weekbericht van weblog Sifaa.nl

Geachte abonnee,
Officieel begint de winter in Thailand op 30 oktober. Hier in Chiang Mai is het in de nacht ca. 20 graden en in de middag 30+ een beetje. Maar op de hoogste berg van het land, de Doi Inthanon, was het vannacht 4 graden. Thai zijn er gek op.   

Naar Kanchanaburi? 5 tips voor trips.

10 Must Eat Foods in Thailand

Wonder boven wonder dat niemand gewond raakte toen een ponton in Saraburi tijdens de Loy Krathong viering zonk. Zie bericht 

Een volkomen gestoorde buschauffeur. De pagina is in het Thai maar voor de video heb je geen tekst nodig en ook geen woorden voor.

De 30 dagen rouwperiode na het overlijden van koning Bhumibol, waarin de bevolking gevraagd is kleding in de rouwkleuren zwart, wit, grijs of donkerblauw te dragen is voorbij. Veel Thai dragen echter nog steeds deze kleding, wellicht wachten zij af wat de buren doen. Zelf schakel ik over naar kleding in lichte kleuren, volgende week toch ook maar weer mijn mooie fel gekleurde shirts. De kranten verschijnen weer in kleur en de TV heeft weer een ‘normale’ programmering.

14 november 2016, 18.20 uur, Doi Saket, Chiang Mai, Thailand: Full Moon. Foto's

Saving Ayutthaya, brick by brick

'Leicester monk' helped Trump's victory  en Injured elephant disappears after being hit by pickup  en Separatists Shoot Toddler in Stomach in Narathiwat. Dit en nog veel meer berichten op de 
 Nieuwspagina

Op de nieuwspagina nog 10-tallen nieuws-feiten meer, met links en foto's naar de originele berichten. Deze pagina wordt dagelijks meerdere malen bijgewerkt. 

Eerdere nieuwsberichten zijn hier te lezen.

Hier tref je mijn pagina's op Facebook, Instagram en Flickr.

Copyright © 2015  iBerthy.nl, All rights reserved.
Our mailing address is:
Berthy@outlook.com
 This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sifaa · Sa-nga Ban (sub district) · Doi Saket, Thailand 50220 · Thailand

Email Marketing Powered by Mailchimp