Copy
September 2015

BIG DATA EXPO in Utrecht

Hoe kunt u Big Data structureel omzetten in betrouwbare inzichten en zo een competitief voordeel creëren? Kom naar de Big Data Expo!

Op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober 2015 vindt de Big Data Expo plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het grootste Big Data evenement van Nederland. Naast ontmoeting en netwerken staan dit jaar de volgende thema’s centraal ‘Hoe start ik met Big Data’ en ‘Hoe kan ik Data science vertalen naar mijn Business strategie’. 

Op de beursvloer maakt u kennis met meer dan 60 enthousiaste leveranciers met producten en diensten uit dit enerverende vakgebied. De grootste verzameling aan Big Data expertise ooit onder één dak! Ook het Big Data Value Center is aanwezig. 

Registreer nu gratis als bezoeker!  

SMART GOVERNMENT

Het Big Data Value Center heeft meegedaan met de speciale uitgave over Smart Government die op 15 september verspreid is samen met het FD. Lees het artikel over een mooi voorbeeld van big data bij gemeente Almere 'Risicodetectie met data in de straat' door voormalig burgemeester Jorritsma en Gerhard Dekker, Hoofd Onderzoek en Statistiek van de gemeente Almere.

HOE BIG DATA DE KOSTEN VAN STADSBEHEER SUBSTANTIEEL KAN VERLAGEN


Door onze kennis ‘Big data verovert gemeenteland’ te delen, wil ik middels mijn blogs laten zien hoe gemeenten maatschappelijke vraagstukken met big data kunnen benaderen.? MEER


Big Data Value Center is een initiatief van
TNO, SURFsara, Economic Board Utrecht,
Amsterdam Economic Board en Economic Development Board Almere

 
Uitschrijven | Volg ons op Twitter | Stuur door | Contact | Website
Copyright © 2015 Big Data Value Center, Alle rechten voorbehouden.

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk in uw browser.