Copy
24 juli 2014

NIEUW IN NEDERLAND: BIG DATA-OPLEIDINGEN 


Nu met 40% korting!

Creative Cooperation Almere biedt in samenwerking met het Big Data Value Center IT- en big data opleidingen en trainingen aan met 40% korting. Vanaf de zomer 2014 tot december 2015 kan extra worden geïnvesteerd in opleiding en training van 2500 ICT-professionals. Dit is dankzij de afspraken in het Sectorplan ICT!

Stichting Centrum Arbeidsmarktvraagstukken ICT heeft tot doel de employability van de sector en de werknemers in de sector te verbeteren en daarmee de concurrentiekracht van Nederland te vergroten.Het sectorplan is namens de sociale partners ingediend door het CA-ICT, Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de ICT sector en in april 2014 door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid goedgekeurd. Na een marktconsultatie is Creative Cooperation in Almere door het CA-ICT geselecteerd als ‘een van de beste aanbieders met een goede marktconforme prijsstelling’. Binnenkort kunnen cursisten via een speciaal ingericht opleidingenportaal van het CA-ICT trainingen boeken bij Creative Cooperation met 40% subsidie. De administratieve afhandeling wordt voor de werkgevers zo eenvoudig mogelijk gehouden.

Zorg ervoor dat uw medewerkers hun kennis vergroten en updaten. Opleidingen zoals de analyse en visualisatie van big data kunnen voor uw bedrijf het verschil maken. Door de verkregen subsidie wordt het opleiden van deze werknemers meer dan 40% goedkoper. Alleen trainingen die via het CA-ICT opleidingsportaal worden aangeboden, komen in aanmerking voor subsidie. Bekijk de opleidingen en trainingen op onze website. Aanmelden kan nu al!

NAAR DE WEBSITE

12e BIG DATA CAFE 25 SEPTEMBER OVER VISUALISATIE

Het Big Data Value Center Almere nodigt u in samenwerking met Kamer van Koophandel uit om op donderdag 25 september deel te nemen aan het Big Data Café: een bijeenkomst gericht op het MKB over Big Data en Visualisatie. De bijeenkomst wordt gehouden in het Big Data Value Center in Almere, waar gewerkt wordt aan concrete toepassingen van Big Data. Tijdens drie pitches wordt geshowd hoe je als MKB aan de slag kan met Visualitatie van Big Data en er is gelegenheid tot het onderling delen van kennis en ervaringen.

Na afloop van deze bijeenkomst heeft u kennis gemaakt met de kansen en mogelijkheden van hoe het MKB aan de slag kan met Big Data en Visualisatie. U heeft inzicht gekregen in een innovatieve aanpak hoe u waardevolle meerwaarde voor uw bedrijf of klanten van uw bedrijf kunt creëren.

MEER INFORMATIE EN AANMELDING

DAARWILIKWERKEN.NL

Daarwilikwerken.nl is het online portaal voor en door maatschappelijk betrokken ondernemers in Flevoland en daarbuiten. Zonder tussenkomst van detacheerders en uitzendbureaus brengt Daarwilikwerken.nl ondernemers en werkzoekenden direct bij elkaar. 
 
Techniek is overal 
De website heeft speciale aandacht voor technische functies binnen bedrijven, omdat er in Flevoland tekorten zijn onder technisch geschoolde medewerkers. Techniek is onmisbaar in het dagelijks leven (wonen, vervoer, communicatie, zorg, food etc.). Via ons groeiend netwerk presenteren ondernemers de eigen organisatie, de rol van techniek en de arbeidskansen bij hun onderneming. Daarwilikwerken.nl toont bedrijven actief in alle branches met arbeidskansen voor starters en professionals op MBO, HBO en WO niveau. Wezenlijk anders is dat uw onderneming en uw medewerkers centraal staan in deze website in plaats van de klassieke aanpak via vacatures.

Ook geïnteresseerd in uw bedrijfspresentatie op daarwilikwerken.nl, neem dan een kijkje op de website en maak een vrijblijvende afspraak.

NAAR DE WEBSITE

WHITE PAPER OVER DE OPKOMST VAN DE CHIEF DATA OFFICER

Steeds meer organisaties onderkennen het belang dat het managen van de eigen data steeds belangrijker wordt en daarom groeit het aantal Chief Data Officers. Data management and data-gedreven besluitvorming is dusdanig belangrijk dat op C-level de integrale verantwoordelijkheid voor het managen, de veiligheid en het juiste gebruik van de data nodig is.

Het belang van effectief datamanagement zal alleen maar toenemen omdat apparaten en sensoren alleen maar meer data verzamelen en de informatie economie een grotere behoefte heeft aan data-integratie en snellere analyses. 

LEES DIT WHITE PAPER OVER DEZE NIEUWE FUNCTIE

NEELIE KROES: 'EUROPESE BEDRIJVEN MOETEN ZICH MEER OP BIG DATA RICHTEN'

Europese bedrijven moeten zich meer gaan richten op big data. Dit zegt Eurocommisaris Neelie Kroes. De Europese commissie gaat regels opstellen die beter uiteenzetten wie de eigenaar is van big data. Daarnaast werkt Kroes ook aan een 'open data incubator', dat MKB'ers moet helpen een data-gebaseerde leveranciersketen op te zetten.

"Het is tijd dat wij ons richten op de positieve kanten van big data. Big data klinkt negatief en eng, maar dit beeld is voor het grootste deel onterecht. Leiders zouden big data dan ook moeten omarmen", zegt Kroes.  MEER
 


Big Data Value Center is een initiatief van
TNO, SURFsara, Economic Board Utrecht,
Amsterdam Economic Board en Economic Development Board Almere

 
Uitschrijven | Volg ons op Twitter | Stuur door | Contact | Website
Copyright © 2014 Big Data Value Center, Alle rechten voorbehouden.

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk in uw browser.