Copy

WEBSITE BDVC ONLINE

Vandaag is de nieuwe website van het Big Data Value Center live gegaan. Zoals u ziet heeft ook de nieuwsbrief een nieuw jasje gekregen. We zijn heel trots op het resultaat en willen dit graag met u delen.

U kunt de nieuwe website vinden op www.bdvc.nl. Uw feedback is voor ons heel waardevol. U kunt uw reactie achterlaten op Twitter: @bdvcalmere of mailen naar info@bdvc.nl.

WEBSITE ALMERE DATACAPITAL BEVROREN 

Het programma Almere DataCapital, waar het BDVC uit voort gekomen is, zal langzaam maar zeker verdwijnen. Alle communicatie komt voortaan van de afzender Big Data Value Center. De website van Almere DataCapital wordt niet meer bijgehouden en zal op den duur volledig offline gaan.

De Almere DataCapital nieuwsbrief is vervangen door deze Big Data Value Center nieuwsbrief. De insteek en inhoud van de nieuwsbrief blijft zoals u van ons gewend bent. Als abonnee van de ADC nieuwsbrief krijgt u automatisch de nieuwe BDVC nieuwsbrief in uw mailbox.

SHOWCASES

In het Big Data Value Center gaan wij samen met u op zoek naar antwoorden op uw (big) datavraagstuk. Dit levert interessante uitkomsten, inzichten en ideeën op. Om u een indruk te geven van wat een traject bij ons oplevert, hebben wij op onze nieuwe website een aantal showcases verzameld. > MEER

BIG DATA CAFÉ 22 MEI: BIG DATA IN DE LEISURE-INDUSTRIE

Het Big Data Value Center Almere nodigt u uit om op donderdag 22 mei deel te nemen aan het Big Data Café: een bijeenkomst gericht op het MKB over Big Data in de Leisure-industrie. De bijeenkomst wordt gehouden in het Big Data Value Center.

Tijdens drie pitches wordt geshowd hoe u als MKB'er aan de slag kan met Big Data in de Leisure-industrie en er is gelegenheid tot het onderling delen van kennis en ervaringen. > INSCHRIJVEN & MEER INFORMATIE

MEDIATHEEK

Dagelijks verschijnen er interessante artikelen en rapporten over Big Data op internet. U bent zeer geïnteresseerd, maar iedere dag het web afspeuren op zoek naar relevante artikelen vergt veel tijd... Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van de meest interessante artikelen en rapporten omtrent het onderwerp Big Data. De artikelen, rapporten én een selectie relevante filmpjes kunt u vinden in onze gloednieuwe > MEDIATHEEK.
 


Big Data Value Center is een initiatief van
TNO, SURFsara, Economic Board Utrecht,
Amsterdam Economic Board en Economic Development Board Almere

 
Uitschrijven | Volg ons op Twitter | Stuur door | Contact 
Copyright © 2014 Big Data Value Center, Alle rechten voorbehouden.

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk in uw browser.