Copy
Föreläsning om vårt hållbarhetsförsök nu på onsdag den 16/10 klockan 18.00. 

Efter vårt planeringsmöte beslutade sig deltagarna som var med att ta fram förslag på teman som vi i studiecirkeln kunde göra under onsdagarna. Det blev en gedigen lista där majoriteten röstade fram förslaget "hållbar odling". Ett brett koncept som resulterade i ett odlingsförsök vars resultat vi presenterar nu på onsdag på Hemmaodlat! (Vi jobbar fortfarande med slutsaterna så artikeln är inte 100% klar). 

Det är kostnadsfritt för medlemmar att delta (bli medlem) och 100kr för övriga. Vi kommer spela in och sprida på youtube för de som inte har möjlighet att vara med. Hoppas vi ses och att vi får bra diskussioner!
Läs mer
Film från vårt odlingsförsök. 
Nytt tema - ny studiecirkel den 30/10

Vill du vara med i nästa omgång av studiecirkeln? Kom förbi Hemmaodlat onsdagen den 30/10 då vi bestämmer ett nytt tema för studiecirkeln som vi kör i cirka 6 veckor. Det enda som behövs för att vara med är att du är medlem. (bli medlem).
Helgkursen i Oktober fullbokad - nya kursdatum i November och Januari

Nya helgkurser

Följande datum har vi helgkurser. Du kan anmäla fram till dagen innan.

DATUM KURSKOD STATUS
26-27 Oktober HK10 FULLBOKAD (MAILA OM RESERV)
23-24 November HK11 PLATSER KVAR
25-26 Januari HK01 PLATSER KVAR


TID

Lördag 09-17, Söndag 09-13 (totalt 12h undervisning). 

Läs mer och boka
Aktuellt
Tis 15/10 - Föreläsning om hydroponisk odling i Tomelilla
Var: 18:45 Tomelilla Bibliotek 
Nu på tisdag förläser ordförande om hydroponisk odling på Tomelilla Bibliotek. Hydroponisk odling är en växande trend som både nya och gamla odlare börjat upptäcka. Fördelarna är många, du kan odla mer på mindre yta, det växer snabbare, du slipper kånka jord och framförallt slipper du vattna flera gånger i veckan. Perfekt för dig som vill få in det gröna i vardagen, oavsett om det är färska kryddväxter eller solmogna tomater. 
Ny artikel - Växtskydd
En fördjupande artikel om integrerat växtskydd och hur du som hemmaodlare kan använda dig av principerna för att få ett mer hållbart odlande. Läs mer 
Vi finns på många ställen. Följ och prata med oss i någon av följande medier.
Facebook
Insta
Hemsida
Pinterest
YouTube

Vårt mål
Hemmaodlats mål har sedan starten varit att få så många som möjligt att börja odla, oavsett förutsättningar och tidigare kunskap. Vi delar därför väldigt mycket material helt kostnadsfritt. En bra plats att börja är på vår odlingssida. Där kan du sedan klicka dig vidare till artiklar som intresserar just dig. På vår Facebookgrupp är det mycket diskussioner. Passa på och ställ en fråga där om du kör fast eller om du bara vill dela bilder på din odling.

Gröna hälsningar 

/ Niklas 
Ordförande Hemmaodlat


 
Besöks och postadress
Hemmaodlat
Augustenborgstorget
Malmö 21447
Sweden

Add us to your address book


Vill du inte längre ta emot dessa mail?
Ta bort prenumeration

Email Marketing Powered by Mailchimp