Copy

Odlingsnytt

Hej alla glada prenumeranter. Värmen är tillbaka med besked. Energin är enorm och även det mest svårodlade växter som bara den, förutsatt att du kommer ihåg att vattna!

Underbart varma dagar på Garden Showen


Vi hade väldigt sköna på Malmö Garden Show och fick en hedrande silvermedalj med vårt bidrag, my name is Pond, Hydro Pond. Vår avancerade bevattning fungerade som den skulle hela tiden och nu har vi fått växtväggen med blåbär och lingon på plats i vår föreningslokal.

Kolla in videon från Malmö Garden Show.

Mangold!

Nu när solen skiner mycket blir bladen på all vår kål som vi odlar i pallkragarna helt enorma! Här står ordförande med mangoldblad av modell större! Häftigt att se vad växter kan göra när de får stora mängder näring, vatten och energi från solen. Att odla ute på sommaren är det bästa du kan göra! Vill du engagera dig? Maila Niklas

Sommarkurs hydroponisk odling

7 Juli 09-17, 8 Juli 09-13

Det är klart att du kan odla hydroponiskt hela sommaren. Vi kör en helgkurs och visar hur du kan nyttja det fina vädret för att odla både inne och ute. Perfekt aktivitet en regning helg! Läs mer och anmäl

ANMÄL DIG


Undvik pistillröta!

Frukter som ruttnar i ändarna är aldrig kul efter allt hårt arbete man har lagt ner. Pistillröta kan drabba den bästa, här följer några konkreta tips på vad du kan göra för att undvika problemet.
Läs mer om pistillröta

NYA FILMER
Blanda inte koriander och persilja i DWC!
Exempel på ebb och flodsystem inomhus
Uppdatering hur det har gått med vårt lilla aquaponicssystem

Detta är bara några av de nya filmer som vi har uppe. För att se alla kolla in vår youtube kanal. Vi försöker även svara på frågor du ställer via video nu så om du har en fråga du vill att vi tar upp så maila gärna in det. Det går bra att svara på det här mailet. 
 
Önskar alla en fortsatt grön sommar! 

/ Niklas Hjelm
Ordf. Hemmaodlat
Besöks och postadress
Hemmaodlat
Augustenborgstorget
Malmö 21447
Sweden

Add us to your address book


Vill du inte längre ta emot dessa mail?
Ta bort prenumeration

Email Marketing Powered by Mailchimp